ADI Keramikos Studija & ADI Souvenirs

8 653 14549
8 603 98183
adi.studija@gmail.com
www.adistudija.lt
Algirdo g. 35, Vilnius, Vilnius

Apie mus

Ji dar jauna, tačiau turi svarbią misiją – skleisti keramikos amatą ir meną, burti žmones ir būti erdve, kurioje gera kurti, gera lipdyti, bendrauti. Pasitelkę per daugelį metų sukauptą patirtį ir jaunatvišką entuziazmą, mes Jus kviečiame mokytis keramikos ir turiningai leisti savo laisvą laiką! Tai vieta, kurioje Jūsų idėjos gali virsti realybe.

„ADI Keramikos Studijoje“ siūlome pažinti keramikos amatą: lipdymo, dekoravimo ir glazūravimo būdus. Jums siūlome rinktis individualių užsiėmimų ciklus, kurie trunka nuo dviejų iki aštuonių susitikimų. Jų metu Jūs turėsite galimybę pasigaminti ir nuglazūruoti viena gaminį ar visą jų seriją, pavyzdžiui pasigaminti puoduką arba visą servizą (daugiau info - „Užsiėmimai“).

Taip pat kviečiame apsilankyti su šeima, draugais, kolektyvu ar dalyvauti kassavaitiniuose keramikos renginiuose. Kviečiame kartu kurti ir pramogauti per gimtadienius, mergvakarius ar kitokias šventes - tai unikali galimybė turėti neišdildomų įspūdžių ir netradiciškai praleisti laiką!
Mūsų keramikos studijoje laukiami visi, jaučiantys norą kurti – tiek niekada nelaikę molio rankose, tiek jau išmanantys keramikos subtilybes. Mūsų durys atviros visiems!


VAIKO GIMTADIENIS "LIPDOME SVAJONĘ"
Švęskime gimtadienius kūrybingai - ,,ADI Keramikos studijoje". Visi kartu, šventės dalyviai, vaikai ir jų tėveliai turės progą nusilipdyti sau ir jubiliatui mielų dovanėlių. Šventės metu spėsime ne tik sukurti šį tą nuostabaus, bet ir smagiai praleisti laiką.
Keramika - tai meno šaka, kurią išbandyti gali kiekvienas. Net ir mažiausi mūsų dalyviai puikiai sukoncentruoja dėmesį ir sukuria originalius, įkvepiančius darbelius.
Visi darbeliai atiduodami šventės dalyviams. Kaina vaikų grupei iki 10 asmenų - 82 Eurai. Trukmė, kūrybinė dalis 1,5val., papildomas laikas vaišėms - 30min. Visos reikalingos priemonės ir medžiagos yra įskaičiuotos į kainą.
Dalyvėms paruošiamas atskiras stalelis vaišėms. Atsineštinių vaišių ir gėrimų neribojame. Kava ir arbata vaišiname.


KŪRYBINIAI MERGVAKARIAI
Norinčioms linksmai ir kūrybiškai atšvęsti mergvakarį, kviečiame į jaukią ADI keramikos studiją. Čia dalyvių laukia kūrybinė programa, kurios metu visos kartu sukursite sau ir jaunosios būsimai šeimai unikalią dovaną.

Mergvakarių užsiėmimų temos:
∆∆ Bendros dovanos jaunajai lipdymas. Apsilankymo metu lipdysime dovaną jaunajai jūsų pasirinkta tema. Šią mielą dovanėlę papuoš įvairios smulkios detalės, dekoracijos bei užrašyti kiekvienos mergvakario dalyvės palinkėjimai. Kaina iki 6 asm. grupei 65,00Eur.

∆∆ Bendros dovanos jaunajai glazūravimas. Kviečiame glazūruoti jau studijoje paruoštus gaminius. Glazūravimas yra žaismingas ir kūrybiškas būdas įamžinti palinkėjimus būsimajai šeimai. Servizą nuglazūravus, jis bus išdegtas ir po kelių dienų jį galėsite pasiimti bei padovanoti jaunajai. Kaina 65Eur. iki 6 asm. grupei + pap. už pasirinktą dekoruojamą gaminį.

∆∆ Tapymas ant kavos puodelio. Pamokos metu sukursite unikalius puodelius, kuriuos papuošite originaliais piešiniais, užrašysite palinkėjimus, dekoruosite viršglazūriniais dažais. Smagiausia yra tai, kad išdegus gaminį, išdekoruotas piešinys nenusitrins, nenublunks ir liks amžinai iki tol, kol nesuduš. Jūsų sukurti gaminiai bus išdegti pečiuje, kuriuos galėsite atsiimti po vienos ar dviejų darbo dienų. Kaina iki 6 asm. grupei 82,00Eur.

∆∆ Aksesuarų - papuošalų kraitelė – gaminsime sages, auskarus ir kitas grožybes. Pradžioje lipdysime aksesuarus, juos dekoruosime glazūromis ar engobomis. Papuošalus galėsite atsiimti jau po kelių dienų. Kaina iki 6 asm. grupei 78,00Eur.

∆∆ Plaukų aksesuaras - ,,Gėlių lankelis". Puiki idėja pasigaminti mergvakarį vienijantį akcentą, madingą plaukų aksesuarą - gėlių lankelius. Lankelius gaminsime pagal dalyvių išsirinktą gėlių spalvą. Kaina iki 6 asm. grupei 91,00Eur.

∆∆ Floristikos pamokos: dalyvės susipažins su floristikos pagrindais ir kiekviena išmoks pagal pasirinktą temą pasigaminti po stilingą aksesuarą ar gėlių puokštę. Gėles ir jų spalvas deriname su užsakovais.

∆ Aksesuarų (plaukų lankelių ar apyrankės) komponavimas iš natūralių gėlių. Kaina iki 6 asm. grupei 130,00Eur.
∆ Puokštės komponavimo pamoka. Kaina iki 6 asm. grupei mažos puokštės komponavimas 150,00Eur., didesnės nuo 170,00Eur.

Renginio trukmė – 2 val. (kūrybinė dalis – 1-1,5 val., papildomas laikas vaišėms – 30 min.). Dalyvėms paruošiamas atskiras stalelis vaišėms. Atsineštinių vaišių ir gėrimų neribojame. Kava ir arbata vaišiname.
Maloniai kviečiame jus šią gražią mergvakario šventę paminėti kūrybiškai!

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Kitos šventimo vietos
Vietos vaikų šventėms
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Kursai, būreliai
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Švenčių atributika

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!