Mažųjų valdos - vaikų žaidimų ir švenčių kambarys

Smolensko g. 10D, Vilnius, Vilnius

Apie mus

Mažųjų valdų žaidimų ir sporto kambaryje – viskas subalansuota patiems mažiausiems – vaikams nuo gimimo iki 3,5 metų. Žaidimų kambarys yra atviras apsilankymams nuo antradienio iki ketvirtadienio, bei pirmadieniais nuo 13 valandos, išskyrus atvejus, kai yra nuomojamas vaikų ir šeimos šventėms (teirautis telefonu).

Švenčiate gimtadienį? Krikštynas? Kitą šeimos ar draugų šventę? Mažųjų valdos – puiki erdvė tokios šventės organizavimui.

„Labai jauku“, „prabangu“, „kaip namuose“, „geriausia erdvė švęsti“, „noriu čia gyventi“, „ačiū už nuostabią šventę“ – tokius atsiliepimus girdime iš kiekvieno, atšventusio gimtadienį Mažųjų valdų žaidimų ir švenčių kambaryje. Išties loftas – išskirtinius įspūdžius kurianti erdvė, ypač jei įrengta su meile, kaip sau :)

Mes mėgstame prabangą, todėl – Mažųjų valdose rengiamoms šventėms rasite visus reikalingus, gražius, tikrus, o ne vienkartinius indus serviravimui, gėrimams ir užkandžiavimui. Be to – nuostabiai skanios kavos aparatą. Be kita ko – BabyBjorn gultukai, kurių turime net šešis ir superšokliuką-supuokliuką, kuris pas mus atkeliavo tiesiai iš Kanados ir gali būti naudojamas net ir pačių mažiausių!

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Atrakcionai; Žaidimų kambariai
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Vietos vaikų šventėms

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!