Liepkalnio pramogų parkas

+370 620 52222
+370 661 01533
info@liepkalnis.lt
liepkalnis.lt
Minsko pl. 2, Vilnius, Vilniaus aps. 6 km iki Vilniaus

Apie mus

UNIKALIOS VASAROS PRAMOGOS VISAI ŠEIMAI!

Vasaros rogutės
Nauja ir vienintelė tokia pramoga Vilniuje. Išsiilgusiems adrenalino, teigiamų emocijų ir greičio. Liepkalnyje jau veikia dvi vasaros rogučių trasos, kurių ilgis apie 350m. Leisdamasis žemyn mėgaukis šalia atsiveriančio Pavilnių regioninio parko žaluma. Dėl greičio ir stabdymo nerimauti nėra dėl ko – tai gali valdyti pats rogutėse įmontuotos svirties pagalba. Belieka užsisegti saugos diržus ir mėgautis skriejančiomis akimirkomis!

Linksmieji nusileidimai (tubingas)
Bene daugiausia teigiamų emocijų suteikiantys banguotieji nusileidimai! Įrengtos dvi trasos su pasikėlimais ir nusileidimais, kurios vilioja čiuožti dar ir dar ir dar kartą! Pasiruošk suktis, kilti, leistis ir juoktis, o tavo saugumu pasirūpinsime mes! Tinka vaikams nuo 3 metų. Patys mažiausi lankytojai šia pramoga gali naudotis su tėveliais ar juo lydinčiu asmeniu.

Karstynių parkas
Dvi skirtingo sudėtingumo trasos su per 30 skirtingų kliūčių, kurios yra skirtos pradedantiesiems bei labiau pažengusiems laipiotojams. Norint įveikti šias trasas atskiras fizinis pasiruošimas nėra būtinas – pakaks noro ir šiek tiek užsispyrimo! Liepkalnio karstynių trasos ypatingos tuom, kad jos yra visiškai saugios - vietoj įprastų karabinų yra naudojama šveicariška nepertraukiama karabinų sistema, kurios nereikia perkabinti ar perkelti į kitą karstynių vietą. Tai leidžia kiekvienam lankytojui koncentruotis tik į teigiamus įspūdžius ir nepamirštamus nuotykius!

Batutų tramplynai
Puiki pramoga tiek ir mažiesiems, norintiems pašokti iki debesų, tiek ir didesniems, kurių tikslas išmokti naujų triukų ar tiesiog nuotaikingai praleisti laiką. Diržai bei standžios gumos padeda užtikrinti šokinėjančių saugumą. Rekomenduojama asmenims nuo 4 metų amžiaus.

Vaikų žaidimų aikštelė
Teritorija, skirta mažiausiems Liepkalnio lankytojams, būkite tikri: jūsų mažieji draugai čia tikrai nenuobodžiaus! Burbuliukų baseinas, mini batutas, čiuožykla, virviniai tilteliai, spiraliniai nusileidimai – nuotykių ir atradimų pakaks visai dienai!

Kalnų paspirtukai
Puiki atrakcija trokštantiems kažko naujo ir neišbandyto! Liepkalnis - puiki vieta norintiems skrieti žemyn vingiuotais keliukais. Masyvūs paspirtuko ratai amortizuos kelio nelygumus, įtaisyti diskiniai stabdžiai padės operatyviai reaguoti, o kartu išduodamas šalmas užtikrins kiekvieno saugumą. Paspirtuką galima naudoti pažymėtuose keliuose, o pasikelti į kalną - nurodytu keltuvu.

Elektriniai dviračiai – storuliai (fat bike)
Viena naujausių dviračių kategorijų. Elektriniai dviračiai labai sparčiai populiarėja. Žmonės juos renkasi, nes ši išmani transporto priemonė padeda minti pedalus, pagal kiekvieno poreikius ir fizines galimybes. Lietuvoje gaminami elektriniai dviračiai galiniame rate turi galingą bešepetėlinį elektrinį variklį. Pasirinkti tinkamą režimą ir atlikti kitas funkcijas pagelbėja dviratininko valdomas mini kompiuteris. Elektrinis dviratis juda daug greičiau, nei bet kuris kitas. Išsinuomoję šį dviratį galėsite išnaršyti Liepkalnio apylinkes. Taip pat paruošėme vaizdingą 7km. maršrutą greta įsikūrusiame Pavilnių regioniniame parke.

Tinklinis
Profesionalūs tinklinio aikštynai Liepkalnyje, kuriuos galima išsinuomoti tiek darbo dieną, tiek ir savaitgalį ar visam šiltajam sezonui. Šalia yra įrengtos persirengimo kabinos bei dušai su tualetais.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Kitos šventimo vietos
Vietos vaikų šventėms
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Atrakcionai; Žaidimų kambariai

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!