Kavinė - viešbutis "Raganė"

+370 676 07967
info@ragane.lt
www.ragane.lt
Sodų g. 3B, Sirutiškis, Kauno aps. 9 km iki Kėdainių

Apie mus

KAVINĖ "RAGANĖ"
Valgiaraštyje daugiau nei 15 rūšių rankų darbo virtinukų, pagamintų iš aukščiausios kokybės produktų. Siūlome ne tik tradicinius - su kiauliena, vištiena, bulvėmis ar varške, bet ir įdarytus elniena, antiena ar šamu ir pagardintus pačiais įvairiausiais prieskoniais. Patikusius virtinukus galėsite įsigyti šaldytus ir parsivežti į namus.
Darbo dienomis siūlome greitus ir sočius dienos pietus. Kaina nuo 3,50 Eur.
Kavinėje galite užsisakyti virtinukų degustaciją, edukacinę programą, surengti šventę.
Čia pat galima įsigyti Lietuvos amatininkų rankomis sukurtų gaminių: nėrinių, papuošalų iš odos, lino, originalių veltinio dirbinių, lietuviško midaus ar vyno, konservuoto šamo, natūralaus ir įvairiais priedais pagardinto bičių medaus, saldžios „Kepinių namų“ produkcijos ir dar daug daug...
Dirbame kasdien nuo 11 iki 21 val. Vienu metu galime aptarnauti iki 60 žmonių.

DEGUSTACIJA
Programa „Mūsų istorija“ puikiai tinka šeimos, draugų ar kolektyvo susibūrimui, ypatingiems pietums ar vakarienei ekskursijos Kėdainių krašte metu. Degustacija skirta grupėms iki 50 žmonių.
Pateikiame 5 rūšių „Raganės“ virėjų su meile ir išradingumu pagamintus virtinukus, pasakojame jų gaminimo tradicijas, apie senuosius lietuvių papročius.
Galėsite paragauti ir lietuviško midaus, vyno ar alaus. Karštą dieną troškulį galėsite numalšinti gardžiomis sultimis, o vėsią - aromatinga žolelių arbata.

VAIKŲ PRAMOGOS
Pramogos vaikams ir tėveliams! Nepamirštami vaikų gimtadieniai ir šventės!
“Raganės” vaikų pramogų kambarys – tai žaidimų erdvė su žaislais, edukacinėmis priemonėmis vaikų lavėjimui ir ugdymui, žaidimų aikštele su čiuožyklomis, batutu, kamuoliukų baseinu ir kliūčių ruožu. Vienu metu čia gali šėlti iki 20 vaikų.
Čia pat yra poilsio zoną tėveliams.
Galite užsisakyti edukacines programėles vaikams, kurių metų mažieji mokysis gaminti virtinukus, keps pagrandukus.
Mažųjų lankytojų ir jų tėvelių laukiame kiekvieną dieną nuo 11 iki 20 val.

POKYLIŲ SALĖ
Vieta jūsų šventei ar konferencijai, seminarui! 50 vietų salė, kurioje tilps ir muzikantai, su rūbine ir atskira lauko zona.
Arba galime paruošti jūsų užsakytus šventinius patiekalus jums išsivežti.

3* VIEŠBUTIS "RAGANĖ"
Vos už devynių kilometrų nuo Kėdainių miesto centro.
Šalia esančioje kavinėje "Raganė" siūlome rankų darbo virtinukų, galima užsisakyti degustaciją, edukacinę programą, surengti šventę. Taip pat galima užsisakyti pirtį bei sūkurinę vonią.
Vienu metu viešbutyje gali apsistoti iki 35 svečių. Siūlome 12 įvairaus tipo kambarių: vienviečių, dviviečių, keturviečių, kambarį pritaikytą žmonėms su negalia ir su papildoma poilsio erdve.
Visuose viešbučio kambariuose veikia WiFi, yra praktiškas sanitarinis kambarys. Kieme - nemokama automobilių stovėjimo aikštelė. Registratūra dirba visą parą.
Padėsime organizuoti romantišką savaitgalį!

PIRTIS
Pirtis - sveikatos šaltinis. Ji stiprina imuninę sistemą, gerina medžiagų apykaitą, atpalaiduoja raumenis, ramina. Pirties procedūros gydo peršalimo, kvėpavimo ir kitas ligas, degina riebalus.
Jei norite su šeima, draugais, bendradarbiais praleisti laiką šiltoje bei jaukioje pirtelėje, „Raganė“ Jums siūlo: pirtį, vantas, kepures bei virtuvėlę – viską ko reikia, norint atgauti jėgas ir atsipalaiduoti. Taip pat galite užsisakyti ir papildomas paslaugas: maitinimą, nakvynę, sūkurinę vonią.
Atvykstant į „Raganės“ pirtelę jums tereikia turėti rankšluosčius ir šlepetes.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Pirtis
Renginių salės nuoma
Restorane, kavinėje
Vietos vaikų šventėms
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Atrakcionai; Žaidimų kambariai
Pirtis; Sauna; Kubilas

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!