RIO arena - pramogos ant smėlio visais metų laikais

+370 647 82577
+370 647 82577
info@rioarena.lt
www.rioarena.lt
Kaunakiemio g. 5, Kaunas, Kaunas

Apie mus

Unikali RIO smėlio arena nuskraidins Jus i šiltą metų sezoną, suteiks galimybę mėgautis vasara ištisus metus. Atsipalaiduokite po dienos darbų, pasilepinkite pramogomis ant smėlio ir pajauskite vasara, bet kuriuo metų laiku.

Paplūdimio sporto šakų nauda sveikatai dažnai lyginama su aerobinės treniruotės privalumais, kai yra gerinamas širdies darbas, didinama ištvermė, aktyvinama kraujo apytaka, stiprinama imuninė sistema ir žinoma deginami riebalai. Aktyviai žaidžiant, per valandą galima sudeginti apie 420 kcal.


PASLAUGOS

Paplūdimio tinklinis - Tai komandinė sporto šaka, kurią žaidžia įvairaus amžiaus ir įgūdžių žaidėjai. Paplūdimio tinklinis yra puikus būdas stiprinti organizmą ir aktyviai praleisti laiką su bendraminčiais, draugais ar kolegomis. Šiai dienai tai populiariausia pajūrio sporto šaka, kurios neatsiejama dalis yra saulė, smėlis ir geros emocijos.

Paplūdimio tenisas - Paplūdimio tenisas tai komandinis (2+2) sportas, kurį žaidžia įvairaus amžiaus ir įgūdžių žaidėjai. Paplūdimio tenisas, tai visapusiškas organizmo stiprinimas, o kartu ir aktyvus laisvalaikis su draugais, kolegomis ar savo šeima. Šiuo metu, tai sparčiausiai populiarėjanti sporto šaka, kurią atranda vis daugiau ir daugiau sporto entuziastų.

Paplūdimio badmintonas - Tai sportinis laisvalaikio žaidimas, kurį vienu metu žaidžia 2 arba 4 įvairaus amžiaus ir įgūdžių žaidėjai. Žaisdami paplūdimio badmintoną jūs stiprinate savo organizmą, o kartu puikiai praleidžiate laiką su šeima ar draugais. Šiuo metu tai naujas ir aktyvus laisvalaikio būdas, kurį daugiausiai renkasi šeimos su savo atžalomis.

Paplūdimio futbolas - Tai aktyvus laiko praleidimas, kurio metu šį žaidimą žaidžia nuo 6 iki 10 žaidėjų. Paplūdimio futbolas yra smagus ir sportiškas laisvalaikis, praleistas kartu su draugais. Kol kas, tai dar atrandama sporto šaka, kurią išbando įvairių sporto šakų entuziastai.

Treniruotės - Šiltas smėlis, geros emocijos ir puikus laikas. Visus paplūdimio sporto entuziastus kviečiame lankyti profesionalias treniruotes, kurių metu stiprinsite savo organizmą, lavinsite sportinius įgūdžius, rasite naujų draugų ir žengsite užtikrintą žingsnį į sveikesnį rytojų. Vasarą sukaupti žaidimo įgūdžiai liks beverčiai, jei nesitreniruosite jai pasibaigus!

Varžybos - Kova, azartas, emocijos ... Jūs galite susiorganizuoti savo įmonės ar bendraminčių varžybas, kurių metų, tu ir tavo komanda, galite įrodyti, kad esate stipriausi! Treniruočių prakaitas ir ilgos žaidimo valandos liks bevertės,
jei savo žaidimo įgūdžių neparodysite varžybų metu!

Įmonių renginiai - ATŠVĘSKITE ĮMONĖS RENGINĮ NETRADICIŠKAI! Bet kokiomis oro sąlygomis dovanosime jums šilumą, geras emocijas ir galimybę sugrįžti į vasarą! Jauskitės lyg Majami Beach paplūdimiuose, kur gera nuotaika, klegesys, šiltos emocijos ir sportinis azartas! Praskaidrinkite įmonės darbuotojų kasdienybę, patobulinkite komandinio darbo įgūdžius, padidinkite produktyvumą, sustiprinkite įmonės kultūrą ir mikroklimatą. Padovanokite atostogas darbuotojams, vasara alsuojančioje RIO smėlio arenoje.

Gimtadieniai ir šventės - ŠVĘSKITE ŠVENTES KITAIP! Šiltas smėlis, muzika, žaidimai, estafetės ir kitos linksmybės, jūsų laukia vasara alsuojančioje RIO arenoje.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Kitos šventimo vietos
Vietos vaikų šventėms
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Atrakcionai; Žaidimų kambariai

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!