"Pramogų imperija" - vaikų gimtadieniai ir laisvalaikis

Karaliaus Mindaugo pr. 49, Kaunas, Kaunas

Apie mus

UAB „Pramogų Imperija“ yra renginių organizavimo kompanija, didžiausią dėmesį skirianti vaikų renginių, pramogų ir laisvalaikio organizavimui.

Mūsų vaikų žaidimų kambariai turi dideles, jaukias ir saugias erdves vaikams išsidūkti. Vaikai visada yra matomi, tad tėveliai gali ramiai atsipūsti prie puodelio kavos. Vaikų pramogoms skiriamas visas vaikų centras, tad užsiėmimų ras tiek patys mažiausi kūdikiai, tiek vyresni vaikai.

Vaikų žaidimų kambariuose Vilniuje ir Kaune galite švęsti puikius vaikų gimtadienius, kuriuos organizuoja renginių vedantieji - profesionalai, tinkamai paruošti dirbti su vaikais. Mes visada pasiruošę supažindinti vaikus su viena iš 40 vaikų gimtadienio temų. Taip, net 40 puikių temų , tikslingai paruoštų vaikų gimtadieniams! Renginio metu pasirinktas personažas neleis nuobodžiauti ir į gimtadienio šventės sūkurį įtrauks tiek mažus, tiek didelius dalyvius. Dirbame jau 11 metų, todėl galime užtikrinti, kad vaikų gimtadienio šventė bus nepamirštama ir vaikams, ir gimtadienio svečiams. Visiems patiks mūsų gimtadienio žaidimai ir pramogos, nes Pramogų imperija – puiki vieta surengti įsimintiną šventę Jūsų mylimiausiems!

Specializuojamės renginiais vaikams ir šeimoms. Rengiame tiek jaukias nedideles privačias šeimos šventes, tiek didelius viešus renginius ar kūrybinius vaikų kampelius. Darželiams siūlome specializuotas programas.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Atrakcionai; Žaidimų kambariai
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Vaikams skirti pasirodymai
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Vietos vaikų šventėms

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!