EkoŽygiai - ekskursijos ir žygiai pėsčiomis

8-685 87308
8-685 87308
info@ekozygiai.lt
ekozygiai.lt
Ažušilės kraštovaizdžio draustinis, Utenos aps. 16 km iki Ignalinos

Apie mus

Keliauti pėsčiomis – tai pamatyti ir pažinti aplinką, kurioje laukia netikėti atradimai.

Ignalinos apylinkėse vyksta stebuklai: miškų ošimas užgožia miesto triukšmą, ežerai atgaivina, kalvos išjudina sustingusį kūną, vėjas išvalo galvą ir įpučia naujų idėjų, o kelyje sutiktos Laumės seka pasakas…

Apžvalginė ekskursija (mažasis parko žiedas) po Aukštaitijos nacionalinį parką
Lankomi objektai (Palūšėje) : paminklas kompozitoriui M. Petrauskui, Palūšės bažnyčia ir varpinė, Pilkapio ekspozicija, Akmens amžiaus būstas. Išvykus iš Palūšės link Šakarvos ir kryžkelėje pasukus į Kirdeikių pusę atvykstame prie 1-ojo objekto – Ladakalnio.

Eko žygis po Ažušilės kraštovaizdžio draustinį
Žygio metu keliautojai įgyja autentišką patirtį – patiria kontaktą su gamta, susipažįsta su vietovės istorija ir aktyviai su bendraminčiais praleidžia laiką gryname ore.

Ekskursija – istorijos pamoka „Kryždirbystė laikmečio verpetuos“
Ekskursijos metu lankomi Stripeikių ir Paalmajo kaimų koplytstulpiai, Vaišniūnų ir Meironių šv. Kazimiero draugijų kryžiai, Palūšės bažnyčios koplyčia, Linkmenų kaimo kryžius.

Ekskursija – istorijos ir nutikimai parko apylinkėse
Aukštaitijos nacionalinis parkas – seniausias ir antras pagal plotą nacionalinis parkas Lietuvoje. Nenuostabu, kad šio krašto vietovės apipintos daugybe legendų, tikrų ir išgalvotų pasakojimų.

Ekskursija po Palūšę ir jos apylinkes
Lankomi objektai : paminklas kompozitoriui M. Petrauskui, Palūšės bažnyčia ir varpinė, Pilkapio ekspozicija, Akmens amžiaus būstas ir daug kt.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Kitos šventimo vietos

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!