Kaimo turizmo sodyba "Virinta" pramogai ir poilsiui

Čiulėnų k., Utenos aps. 12 km iki Molėtų

Apie mus

Tai nauja ir didelė sodyba Molėtų rajone, įsikūrusi pusiasalyje ant ežero kranto. Sodyboje yra dvi konferencijų ir pobūvių salės, pirtis, kubilas.

Sodyba “Virinta” ištisus metus turi puikų privažiavimą, uždarą teritoriją, gerą apšvietimą visu paros metu, apie pusę kilometro pakrantės ir salą, esančią prieš sodybos langus. „Virintoje“ įrengti jaukūs poilsio kambariai (iki 120 miegamųjų vietų), didžioji dalis jų – su privačiais WC. Kiekviena miegama vieta paruošta švariu patalynės komplektu bei veido rankšluosčiu. Įrengtos dvi pokylių – konferencijų salės. Sodybos teritorijoje įrengtos paplūdimio tinklinio bei krepšinio lauko aikštelės, o ant ežero kranto puikuojasi pirtis su kubilu.

Pirtis įrengta atskirame namelyje su priepirčiu, WC, dušais bei terasa ant paties ežero kranto. Šalia pirties yra didžiulis, su apatine pakura kubilas (japoniška pirtis), talpinantis dešimtį solidžių vyriškių. Taip pat įrengti paplūdimiai, paplūdimio tinklinio ir krepšinio aikštelės, keletas skirtingo tipo sūpynių, valčių prieplauka bei lieptai, pritaikyti pramogoms, žavingų akimirkų įamžinimui, vandens žibintų paleidimui bei poilsiui ir žvejybai. Netoli sodybos ištisus metus lankytojus priima Etnokosmologijos muziejus ir astronomijos observatorija.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Pirtis
Sodybos; Dvarai; Vilos
Renginių salės nuoma
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Baidarės, kanojos
Pirtis; Sauna; Kubilas

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!