Baidarių nuoma Aukštaitijoje. Laivo nuoma "Vytis"

Palūšė, LT-30202, Utenos aps. 23 km iki Ignalinos

Apie mus

BAIDARIŲ NUOMA AUKŠTAITIJOJE. ŽEIMENA, BŪKA, LAKAJA, KIAUNA IR KITOMIS UPĖMIS.

Jau septyniolika metų užsiimame baidarių nuoma, dirbame Jums ir stengiamės įtikti net ir išrankiausiems klientams. Mūsų jaunas, energingas ir paslaugus kolektyvas leis kiekvienam klientui pasijusti ypatingam. Teigiami klientų atsiliepimai skatina mus atlikti savo darbą vis tobuliau ir tobuliau. Turėdami ilgametę patirtį galime pasiūlyti neužmirštamas keliones ir kokybiškas baidares, keliaujant įspūdingomis upėmis Aukštaitijoje: Žeimena, Būka, Lakaja, Kiauna ir kitomis Lietuvos vietovėmis. Tik gamta gali atstatyti jūsų jėgas, pažadinti Jūsų fantaziją ir padiktuoti naujų idėjų. Tik gamtoje ir bendraudami su gamta Jūs patirsite pilnavertį poilsį ir tikrą būties harmoniją...

Užsiimame įvairių dydžių baidarių nuoma. Baidarės naujos ir kokybiškos.
Norintiems patirti kitokį plaukimą, siūlome išbandyti kanojas. telpa daugiau žmonių, labai patogu šeimoms.
Siūlome pasigrožėti Aukštaitijos Nacionalinio parko grožybėmis ir iš ežerų pusės irstantis valtimi.
NAUJIENA!!! Irklenčių (SUP’ų) nuoma, ištroškusiems išbandymų. Kur geriau tai daryti, nei nuostabioje gamtoje?

Pagrindinės upės Aukštaitijos Nacionaliniame parke, nuomojantis baidares - Žeimena, Būka, Lakaja ir Kiauna. Siūlome ir daugiau maršrutų, bei nuvežame ir paiimame iš bet kurios Lietuvos vietos, pagal Jūsų pageidavimus.

STOVYKLAVIETĖS NUOMA
Stovyklavietė šalia Almajo ežero(apsistojus joje patogu plaukti baidarėmis maršrutu Būka-Ginučiai, atplaukiat tiesiai į stovyklavietę). Įrengtos dvi paveinės, talpinančios po 20 žmonių ir viena - 50 žmonių. Penkios laužavietės, lauko baldai, du tilteliai į ežerą,saulėlydžio stalas, lauko tualetas, šiukšledežės, visada yra malkų. Geras privažiavimas. Apsistojimo kaina vienam žmogui parai - 3 €.

Norintiems nakvynei apsigyventi ne kaimo turizmo sodyboje, o stovyklavietėje gamtoje, siūlome pirties ant ratų nuoma. Kur geriau pasidalinti kupinos įspudžių dienos, plaukiant baidarėmis gražiausiomis Aukštaitijos nacionalinio parko upėmis, negu atpalaiduojančioje pirtyje?

SODYBOS NUOMA AUKŠTAITIJOJE
Kaimo turizmo sodyba: Sodyba įsikūrusi pačioje ežerų krašto širdyje, Aukštaitijos nacionaliniame parke, giliai miškuose ant Asalnykščio ežero kranto, Puziniškio kaime, vienkiemyje, nutolusi nuo Ignalinos 10km. Sodybos apylinkėse atsiveria nuostabus kraštovaizdis. Tad mėgstantiems keliauti valtimis, baidarėmis, pėsčiomis ar dviračiais nebus kada nuobodžiauti.

Kviečiame paplaukioti pramoginiu laivu „Vytis“ gražiausiu Lūšio ežeru ir pasigrožėti kitų ežerų labirintais. Pasidžiaugti vaizdingais krantais ir senoviniais kaimų siluetais. Ši kelionė ,Aukštaitijos ežerais, padovanos neišdildomų įspūdžių. Kaina sutartinė.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Laivai; Jachtos; Buriavimas
Baidarės, kanojos
Pirtis; Sauna; Kubilas
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Laivai, Jachtos

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!