Itališkas restorans "Vapiano" Vilnius

Konstitucijos pr. 7A, Vilnius

Apie mus

Kas eina lėtai, eina saugiai ir eina toli – visame pasaulyje.

„Kas eina lėtai, eina saugiai ir eina toli“ (Chi va piano, va sano e va lontano): anot italų patarlės, jeigu į gyvenimą žiūrite paprastai, esate atsipalaidavęs, gyvensite sveikiau ir ilgiau. Tai yra būtent tas požiūris į gyvenimą, kuris kiekvieną dieną Jus pasitinka restorane „Vapiano“. Jis artimas tiek mūsų svečiams, tiek darbuotojams – vapianistams. Ir taip buvo visada – nuo pat 2002-ųjų spalio 22 dienos, kai Hamburge duris atvėrė pirmasis restoranas „Vapiano“. Po dvejų metų steigėjai nusprendė pasinaudoti franšizės koncepcija ir atidaryti daugiau tokių restoranų. Šiandien pasaulyje – beveik 120 restoranų „Vapiano“ 26 šalyse 4 žemynuose, dar daugiau jų planuojama atidaryti ateityje.

Bet kuriame pasaulio mieste esančius žmones, kurie susitinka mūsų atpalaiduojančioje aplinkoje, vienija viena svarbi ypatybė – meilė, kuri leidžia mėgautis gyvenimu, dalytis spontaniškumu ir tikra draugyste.

Ilgi ąžuoliniai stalai „Vapiano“ – tai atviras kvietimas bendrauti. Su visais: draugais, šeima ar tiesiog kitais svečiais. Pokalbiai geroje kompanijoje liejasi laisvai – visi bendrauja, juokiasi, ir, žinoma, mėgaujasi nepakartojamo skonio patiekalais.

Makaronai, picos, užkandžiai ir salotos užsakomi tiesiai iš „Vapiano“ virėjų priėjus prie restorano viduryje įsikūrusių individualių gaminimo erdvių. Visi patiekalai užsakius ruošiami čia pat – svečių akivaizdoje. Beje, kiekvienas svečias gali prašyti, kad jo patiekalas būtų paruoštas pagal išskirtinius pageidavimus. „Vapiano“ svarbiausia – išpildyti visus svečių norus. Mėgstamiausi ptiekalai pagaminami, tada gali būti papildomi Jūsų norimais priedais. Prieskoninių žolelių sodelis ir šviežios žolelės ant stalų – ne tik puošybos elementas. Jie čia tam, kad sukurtų ypatingą skonį, kurio nusipelno kiekvienas patiekalas.

Vos užsukę į „Vapiano“ svečiai pamatys, kaip makaronai ir įvairiausi gardėsiai šviežiai ruošiami kasdien stiklinėje kiekvieno restorano viduryje įsikūrusioje gamyklėlėje. Mūsų picų tešla, padažai, užpilai, bazilikų padažas – viskas gaminama vietoje ir tik iš geriausių ingredientų. Bet kuriame pasaulio krašte įsikūręs „Vapiano“ rūpinasi, kad maistas būtų gaminamas neišėjus iš restorano ribų: „Vapiano“ neturi jokio centrinio gamybos padalinio.

Svečiai, kurie po pietų ar vakarienės nori pasimėgauti puodeliu kavos ar kitu gėrimu, gali pereiti prie baro arba įsilieti į puikiai atpalaiduojančią poilsio erdvę. Beje, labai patogi išmaniųjų kortelių mokėjimo sistema: svečiams nereikia vargintis, sąskaitą jie patogiai apmoka prie išėjimo iš restorano esančioje kasoje.

„Vapiano“ – nuostabi vieta, jeigu norite greitai papietauti, maloniai praleisti pietų pertraukėlę ar jaukiai bendraujant pavakarieniauti su draugais ar šeima.

Ar jau buvote užsukę į „Vapiano“?

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Restorane, kavinėje

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!