Restoranas Vilniuje "Trys Klevai"

Pilies g. 16 / 2, Vilnius

Apie mus

Restorano "Trys Klevai" meniu atspindi Šanchajaus, Pekino ir Sičuanio virtuvių derinį. Mūsų virėjai kuria maistingus, subalansuoto skonio patiekalus tik iš šviežių kokybiškų produktų.

Visi mūsų patiekalai yra gaminami tik užsakius. Todėl, jei dėl kokių nors priežasčių Jūs negalite valgyti kai kurių ingredientų,pvz. riešutų, pipirų, prašome informuoti mus prieš užsakant patiekalus.

Mes skiriame ypatingą dėmesį produktų, iš kurių gaminami patiekalai, šviežumui ir kokybei, mūsų receptų autentiškumui ir mūsų pastangoms suteikti Jums malonumą skanaujant kinų virtuvės patiekalais. Pradėkite nuo mus išgarsinusiųjų SALDŽIARŪGŠČIŲ BAKLAŽANŲ ,TRAŠKIOS VIŠTIENOS. . .

Tikrai rasite patiekalą, kuris bus malonus Jūsų gomuriui, lengvas Jūsų skrandžiui. O jei esate nusiteikę paragauti ką nors lengvesnio, rasite nemažą gardžių sriubų ir salotų pasirinkimą.

1997m., vasarą, jaukiame kiemelyje priešais Vilniaus Šv Katedrą, Vrublevskio gatvėje, buvo įkurtas kiniškų patieklaų restoranas “OLIMPIJA”. Tai buvo antrasis restoranas Lietuvoje, kuriame dirbo virėjai iš Kinijos LR, ir pirmasis, kuriame šeimininkavo ir lig šiol trūsia darni lietuviška šeimynėlė. Po kelerių metų mes persikėlėme į Vilniaus širdį-Senamiestį-į jaukią Šv. Mykolo gatvelę. Mūsų “OlIMPIJA “ gavo naują pavadinimą- “TRYS KLEVAI”. Čia esame jau trylika metų.

Mes didžiuojamės, kad kartu su mumis persikėlė ir mūsų brangūs klientai, tarp kurių dauguma garbingų Lietuvai nusipelniusių žmonių. Didžiausias ir maloniausias mūsų kolektyvo darbo įvertinimas- kliento padėka ir noras vėl sugrįžti, nes jie čia jaučiasi lyg namuose. Mes džiaugiamės, kad per tiek metų mes savo lankytojams kėlėm gimtadienius, vestuves, rengėm krištynas, o dabar jau jų paaugę vaikai tapo nuolatiniais mūsų klientais.

Mes skiriame ypatingą dėmesį produktų, iš kurių gaminami patiekalai, šviežumui ir kokybei, mūsų virejų pagaminti patiekalai pasižymi egzotišku skoniu. Ar nutarsite aplankyti mus dviese ramiai vakarienei, ar subursite savo šeimą ar biznio partnerius kiniškų patiekalų puotai, „Trys Klevai“ restoranas tikrai paliks jums malonų įspūdį.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Restorane, kavinėje

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!