Restoranas - Picerija Vilniuje "Pomodoro"

Apie mus

1998 metų pradžioje, restoranų – picerijų tinklas „Pomodoro” pradėjo savo veiklą.
„Pomodoro” tinklas jungia tris restoranus-picerijas: „St. Valentino” ( Vilniaus g. 47/Trakų g. 18, Vilniaus senamiestyje), „Pomodoro” ( Lukšio g. 32, Domus galerijoje), ( Jogailos g. 4, Verslo centre).

„Pomodoro“ tinklo išskirtinumas yra restoranuose ruošiamas maistas, tik svečiui užsakius, o ne pašildomi, ar centralizuotai gaminami ir išvežiojami patiekalai. Pristatydami savo valgiaraštį, tai ir norime priminti savo lankytojams. Restorano lankytojai kviečiami įvertinti retorane gaminamų itališkų makaronų bei koldūnų („Ravioli“) patiekalų su įvairiausiais padažais, itališkos picos, įvairių mėsos, žuvies, jūrų gėrybių patiekalų, desertų.

Nuolatiniai „Pomodoro“ lankytojai jau suprato, kad norint gauti šviežią maistą, reikia šiek tiek palūkėti, juk čia kiekvienam gaminamas ir ruošiamas maistas, tik tada kuomet jis užsakomas. Ir padažas ruošiamas kiekvienam patiekalui atskirai, ir makaronai ar „Ravioliai“ verdami , tik lankytojui užsakius. Taigi natūralu, kad patiekalui pagaminti prireiks bent 10-15 minuciu. Mes labai džiaugiamės, kad mūsų lankytojai vis labiau tai vertina.

Pomodoro” restoranai kviečia papusryčiauti nuo 8 valandos ryto. Pusryčių valgiaraštyje rasite sveikų košių, šviežiai keptų lietinių su įvairiais įdarais, itališkų sumuštinių, omletų, virtinukų arba tiesiog pasiūlysime itališką greitą pusryčių variantą - puodelis kavos su ką tik iškeptu traškančiu krosanu“. Beje apie kavą – jau daugelį metų siūlome aukštos kokybės itališką kavą „Mokaflor“, kuri pristatyta tiesiai mums iš Italijos. Jums kas dieną ruošiame išskirtinę kavą turinčią svaigų aromatą, laikydamasi senų principų ir itališkos kavos skrudinimo tradicijų.

„Pomodoro” restoranų svečiai turi puikią galimybę praleisti laisvalaikį ne tik jaukioje aplinkoje, bet ir bus maloniai aptarnauti. Kviečiame dienos metu susitikti su verslo partneriais dalykinių pietų, o vakarais šauniai pasėdėti mėgstamų draugų, kolegų kompanijoje ar romantiškai praleisti vakarą.

Mes pasiruošę surengti Jums šventę ne tik mūsų restoranuose, tačiau ir bet kurioje Jūsų pasirinktoje vietoje, sodyboje, nuomojamoje salėje, ar netgi Jūsų pačių namuose.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Restorane, kavinėje

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!