"Jurgis ir Drakonas" Neapolietiškos picos (Akropolis)

Apie mus

„Jurgis Ir Drakonas“, kaip ir daugelis gerų dalykų, užgimė atostogaujant. Nicholsonų šeima – Beata, Tomas ir Izabelė su Jurgiu – atostogavo Italijoje, mėgavosi saule ir, žinoma, neįtikėtinai gardžiu maistu. Ir kilo klausimas: na, kodėl kodėl kodėl Lietuvoje nėra Italija kvepiančios picos??? Nusprendėme patys ją išsikepti. Nusipirkome mobiliąją malkomis kūrenamą krosnį, kurią kūrenome savo kieme, pradėjome gilintis į picos subtilybes ir ją kepti draugams. Tomas nuvažiavo į Neapolį, į „Vera Pizza Napoletana“ mokyklą, iš jos grįžęs 2014 metų kovą Kaziuko mugėje pasiūlė neapolietiškos tradicijos picą tikriems herojams „Jurgis ir Drakonas“.

Kodėl „Jurgis“? Nes Jurgis yra mūsų sūnus, nes Jurgis nugalėjo Drakoną, nes tai legenda, nes šv. Jurgis yra Lietuvos, taip pat ir pagrindinis Anglijos globėjas. O Drakonas yra mūsų ugnimi alsuojanti krosnis. Ir dar todėl, kad kiekvienas iš mūsų esame herojus! Tad ir mūsų neapolietiškos tradicijos pica yra tikriems herojams, mėgstantiems gerą maistą, gerą gyvenimą ir gerus darbus.

Pica mums yra rimtas ir svarbus dalykas, tad ją JD gamina laikydamasis seniausių „Vera Pizza Napoletana“ tradicijų: tešla maišoma tik iš itališkų miltų (Le 5 Stagioni), brandinama mažiausiai 12 valandų ir kepama karščiu alsuojančiose (temperatūra apie 400 laipsnių) krosnyse. Taigi pica iškepa per pusantros, dvi minutes.
Tai, kas dedama ant picos, yra ne mažiau svarbus reikalas: todėl pomidorai itališki saldžiausi, iš Vezuvijaus papėdės ir mocarela minkščiausia, žinoma, itališka. Mes mėgstame gerą picą ir norime, kad kokybiškų picų idėja po Lietuvą sklistų su džiaugsmu. Būkite savo gyvenimo herojais!

Tomas ir Beata

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Restorane, kavinėje

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!