"Green Hall" Restoranas Vilniuje

Apie mus

Verslo centro Green Hall pirmajame aukšte įsikūręs to paties pavadinimo restoranas su atsiveriančiais nuostabiais vaizdais į Neries pakrantę.
categories

Čia galite rinktis patiekalus iš dienos meniu arba bendrojo meniu, kuriame rasite originalių patiekalų, kurtų pagal specialią receptūrą: karštų ir šaltų užkandžių, salotų, sriubų, įvairių karštų mėsos ir paukštienos patiekalų.

Apie restoraną
Restoranas „Green Hall“ yra įsikūręs to paties pavadinimo verslo centre. Jaukus ir patogus interjeras, rūpestingas aptarnavimas bei maloni muzika padės atsipalaiduoti ir mėgautis gardžiais patiekalais bet kuriuo dienos metu. 105 vietų restoranas yra pirmame verslo centro aukšte, o pro jo langus atsiveria gražus panoraminis vaizdas į Neries upę. Čia galite papusryčiauti, papietauti, surengti furšetą ar renginį bet kokia proga.
Dalykiniai pusryčiai
Kiekvieno ryto pusryčius galite pradėti nuo aromatingos bei gardžios kavos puodelio ir niekur neskubėdami mėgautis dienos pradžia. Prie kavos galime pasiūlyti savo pačių keptų bandelių, spurgyčių, tortų ir kitų saldėsių.
Dalykiniai pietūs
Kviečiame verslo atstovus ir aplinkinių įstaigų darbuotojus valandėlę atsikvėpti ir skaniai papietauti ar netrukdomai prie skanaus pietų stalo surengti dalykinį susitikimą. Dalykinius pietus galite užsisakyti darbo dienomis nuo 11 iki 15 valandos. Juos galėsite susikomplektuoti patys. Kasdien siūlome vis kitokių patiekalų: sriubos, kelių rūšių salotų ir karštųjų patiekalų.
Degustacinis meniu
Restorane rengiamos įvairių vyno rūšių degustacijos. Pritaikę someljė ir autoritetingų vyno specialistų žinias, restorano specialistų komanda rengia degustacinį meniu, kruopščiai derindama ragaujamo vyno ir prie jo siūlomų patiekalų skonių savybes. Pagal išankstinius užsakymus grupėms nuo 15 žmonių taip pat organizuojami tradiciniai, šventiniai ir teminiai degustaciniai renginiai.

Restorane veikia nemokamas belaidis internetas.

Maloniai kvieciame apsilankyti.
Restoranas „Green Hall“

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Restorane, kavinėje

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!