Restoranas Vilniuje „La Provence“

Vokiečių g. 22, Vilnius

Apie mus

Mesdames et Messieurs, mielai kviečiame Jus patikėti savo gimtadienio, krikštynų, vestuvių vakarienės, įmonės renginių ir kt. (iki 30 asmenų) rūpesčius La Provense restorano komandai. Mes tikimės, kad galantiškas ir profesionalus aptarnavimas, gurmaniškosios meistrystės patiekalai ir subtili Provanso romantika paliks neišdildomus įspūdžius apie Jūsų šventę. Suteikite savo šventei išskirtinės prancūziškos estetikos!

Apie mus

Prieš 15 metų pačioje Vilniaus senamiesčio širdyje, Vokiečių gatvėje, duris atvėrė vienas stilingiausių restoranų Lietuvoje - „La Provence“. Per du aukštus įsikūrusiame restorane vienu metu gali svečiuotis apie 90 žmonių: 30 vietų salėje pirmame aukšte ir gilią senovę menančiuose XV-XVI amžiaus rūsiuose. Restorano architektūriniai sprendimai priklauso vienai žymiausių architektų komandai - „Jungtinės pajėgos“: projekto autorės A.Kaušpedienė ir V.Rimkienė.

Nuo pat pirmųjų savo gyvavimo akimirkų iki šių dienų pagrindinis dėmesys ir svarbiausi akcentai restorano veikloje skiriami virtuvei. Kaip skelbiama restorano moto - Viduržemio jūros dvelksmas – „La Provence“ dominuoja restorano virtuvės meistrų sukurti bei maisto klasika jau tapę patiekalai.

„La Provence“ turi išskirtinę galimybę kas savaitę keisti vyno kortą ir suteikti savo svečiams privilegiją mėgautis dominuojančiais pasaulyje vynais iš Prancūzijos, Italijos, Ispanijos ir kt. vyno tradicijomis garsėjančių kraštų.

2003 m. restoranas „La Provence“ Lietuvos virėjų, barmenų ir padavėjų čempionate tapo absoliučiu nugalėtoju, iškovojęs pirmas vietas visose pozicijose bei pelnęs Lietuvos geriausio metų restorano titulą.

Savo ruožtu žymiausioje pasaulio keliautojų atsiliepimų platformoje „TripAdviser“ „La Provence“ restoranas yra įvertintas net 4 žvaigždėmis.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Restorane, kavinėje

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!