Restoranas Vilniuje „IMPERIAL“

Apie mus

"IMPERIAL - vienintelis Lietuvoje premium klasės restoranas, kuris kviečia skanauti gurmaniškų patiekalų. Kviečiame puikiai praleisti laiką jaukioje aplinkoje, Tikimės maloniai ir skaniai Jus nustebinti.

„IMPERIAL“ SUBTILUS KLASIKOS LENGVUMAS
"Imperial" įsikūrė Vilniaus penkių žvaigždučių plius viešbutyje "Ramada Hotel & Suites Vilnius", kuris priklauso didžiausiam pasaulyje amerikietiškam viešbučių tinklui "Ramada".Tai klasikinės virtuvės restoranas. Terminu gourmet pasakoma ne tik restorano klasė, bet ir atspindima pati esmė – jokių kompromisų prastam skoniui.

Mes žinome, kad į gourmet klasės restoranus einama ne šiaip sau pavalgyti, o patirti kulinarinio nuotykio, pajusti malonumo, įvertinti virėjo talento, pasimėgauti išskirtiniais gėrimais. „Imperial“ interjeras subtiliai prabangus, aptarnavimas nepriekaištingas, vynų korta atitiks net didžiausius lūkesčius, be to, restorane yra didžiausias Lietuvoje šampano pasirinkimas. Patiekalus ruošia tik aukščiausios klasės virtuvės meistrai. Mūsų vertybės – geras skonis, saikas, solidumas ir ramybė.

„Imperial“ – restoranas su amerikietiškos virtuvės prieskoniu, tačiau neapsirikite -amerikietiška virtuvė, daugeliui asocijuojasi su greitu maistu, tačiau šįsyk kalbame apie buržuazinę virtuvę, kuri labai skiriasi nuo liaudiškosios.

Amerikietiškoje virtuvėje jaučiamas įvairių šalių kulinarinis paveldas: amerikiečiai nuolat mokėsi iš svetimtaučių, perimdavo maisto gaminimo būdus, derino juos su savais. Todėl amerikietiška virtuvė – tai įvairių kultūrų ir tradicijų sintezė. Mes gerai išmanome šio kulinarinio žanro taisykles ir siūlome tik tradicinį ir sveiką maistą. Maisto šviežumas ir kokybė labai svarbus tokio lygio restoranų kokybės kriterijus. „Imperial“ meniu dominuoja prancūziškos ir amerikietiškos virtuvės klasika. Žinoma, neapsieita be omarų, kurie pristatomi tiesiai iš Šiaurės Atlanto gelmių. Restorane pateikiamas legendinis "namų gamybos" foie gras paštetas, austrės, marmurinės jautienos didkepsniai ir daugelis kitų plačiai pamėgtų patiekalų.

Vaikai į restoraną įleidžiami nuo 8 metų amžiaus.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Restorane, kavinėje

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!