Épernay - šampano ir austrių baras | Lounge ir cigarų klubas

Etmonų g. 2., Vilnius

Apie mus

Join us for food and drinks as well as for a cigar in one of the few cigar rooms in Vilnius. Champagnes and oysters to enjoy inside or to buy to take away.

Dar visai neseniai pačioje sostinės širdyje įsikūrė šampano ir austrių namai – „Épernay“. Tai vieta, pasižyminti išskirtiniu, prabangiu interjeru, su kruopščiai apgalvotomis Prancūzijai būdingomis detalėmis bei subtiliu žvakių apšvietimu, kad įžengę pasijaustumėte lyg Champagne regione. Kaip pačiame Épernay miestelyje, taip ir pas mus, Etmonų g. 2, Vilniuje, galite rasti daugiau nei 200 šampano rūšių, prie kurių siūlome puikiai tinkančias 6-ių rūšių austres ar kitus specialius mūsų šefo paruoštus patiekalus iš prancūziškos virtuvės meniu.

„Épernay“ kolektyvas rūpinasi kiekvienu klientu ir visada yra pasiruošęs patarti, kurį šampaną kokiai progai pasirinkti ar kurie patiekalai prie vienos ar kitos rūšies šampano labiausiai dera. O pirmą kartą ragaujantiems austres ar šampaną maloniai padedame išsirinkti tinkamiausias rūšis. Apsilankę su šeima, draugais ar darbo kolektyvu „Épernay“, puikiai praleisite vakarą jaukioje aplinkoje bei visada atrasite ne tik naujų skonių, tačiau ir plėsite savo žinias apie plataus Champagne regiono šampanus bei maistą.


ŠAMPANŲ DEGUSTACIJOS

Rengiame šampano degustacijas, kurių metu šampano ekspertas pasakoja apie pasirinkto šampano gaminimo subtilybes. Degustacijas galima rengti kartu su specialiu šefo sudarytu meniu, derančiu prie degustuojamo šampano. Degustacijų metu, susipažinsime su vintažiniais šampanais pagal vynuogių derliaus metus, pagal vynuogių rūšis, šampano gamintojus ir kitus šampanams būdingus išskirtinumus! Degustacijas rengiame tiek šios srities naujokams, tiek profesionalams.
Degustacijų metu šampanus pristato geriausi mūsų šalies gėrimų ekspertai.
Telefonai šampanų degustacijų rezervavimui bei informacijai: +370 633 33285 arba +370 633 33196

PRANCŪZIŠKA VIRTUVĖ

Išskirtinėje vietoje, išskirtinėje aplinkoje, mūsų šefas siūlo Jums tinkamą meniu. Galima rinktis nuo vieno kąsnio užkandžių iki kelių patiekalų vakarienės. O Jūsų ypatingam vakarui šefas gali iš anksto paruošti specialų meniu.

AUSTRĖS

Pačios šviežiausios austrės visame Vilniuje. Tai verta išbandyti nebandžiusiems, ir pakartoti vėl ir vėl jau bandžiusiems...

PATALPŲ NUOMA

Išskirtinei progai siūlome užsakyti visą restoraną. Renkantis švedišką stalo variantą, talpiname iki 30 žmonių, o norint sėdėti prie stalo – 20 žmonių.
Rezervuojame atskirus staliukus, prie kurių telpa 2-20 asmenys

LAUKO TERASA

Vasaros metu siūlome prisėsti mūsų terasoje ir mėgautis Vilniaus senamiesčio vaizdais.


LOUNGE IR CIGARŲ KLUBAS

Kviečiame apsilankyti „Épernay“ rūsyje, kuriame yra lounge zona. Čia cigarų mėgėjai suras, kur pasimėgauti skaniu cigaro dūmu ir taure gero konjako arba tiesiog išgerti kokteilį ir pabendrauti su bičiuliais skambant gerai muzikai. „Épernay lounge“ pasiruošę išpildyti visus Jūsų norus, kad jaustumėtės patogiai, lyg namuose

CIGARŲ KLUBAS

Yra cigarų klubas, kuriame galitė įsigyti plačiausios asortimento cigarus, bei juos rūkyti

VAKARĖLIŲ, ŠVENČIŲ ORGANIZAVIMAS

Organizuojame konferencijas, prezentacijas, diskusijų vakarus, įmonių ar privačius vakarėlius. Visiems renginiams įgyvendinti turime reikiamą aparatūrą. Galime pasirūpinti Jūsų vakaro vedėjais, atlikėjais iš Lietuvos ir užsienio, galime rengti teminius vakarus su išskirtiniu gėrimų ir maisto meniu. Talpiname iki 100 žmonių.

PATALPŲ NUOMA

Turime daug atskirų erdvių, todėl tai gali tapti puikia vieta ir nedidelėms kompanijoms, norinčioms privatumo.

STALO ŽAIDIMAI

Prie cigarų dūmo ar kokteilio taurės galime pasiūlyti stalo žaidimus: šachmatus, nardus ir t.t

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Kitos šventimo vietos
Restorane, kavinėje
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Naktiniai klubai

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!