Smart Burger Bar

Apie mus

Išraiškingo skonio ir kokybės maistas, puikūs desertai, skanūs kokteiliai ir kiti gėrimai, didžiuliame amerikietiško stiliaus bare!
Mes esame PC VCUP 3 a.

Smart Burger Bar pasižymi išskirtiniu dėmesiu maisto kokybei ir skoniui. Lankstus ir atsakingas požiūris į svečių poreikius lemia platų patiekalų pasirinkimą. Čia rasite ne tik vis naujus, mūsų virtuvės šefės kuriamus burgerius, bet ir nuostabių karštųjų bei daržovių patiekalų, taiklių užkandžių, meniu vegetarams, maistą, pritaikytą vaikams.
Specialiai mums kepamos minkštos, purios ir kvapnios, tikrosios prancūziškos "Brioche" bandelės, visada traškios ir šviežios daržovės, kas dieną šviežiai malama mėsa, pačių maišyti padažai ir nepakartojamo skonio desertai - visą tai sukurta, siekiant įtikti išrankingiausiems maisto mylėtojams.
Galime pasigirti vienu didžiausių amerikietiško stiliaus baru, išradingais barmenais, nuostabiais kokteiliais, puikiu alumi, gardžia kava ir gaiviųjų gėrimų pasirinkimu.
Kartu stebime sporto rungtynes, klausomės geros muzikos, vaikams rodome filmukus, švenčiame šventes VIP salėje, kuriame gerą nuotaiką šioje įkvepiančioje ir stilingoje aplinkoje!

Paslaugos

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!