"GRILL BRAZIL" - braziliškas restoranas

Saltoniškių g. 9, Vilnius

Apie mus

Pirmajame Baltijos šalyse braziliškame restorane Jūs galèsite paragauti tradicinès brazilų virtuvès patiekalų, kuriems pagaminti naudojami tik šviežiausi bei aukščiausios kokybès produktai ir susipažinti su išskirtiniu maisto patiekimo būdu - "CHURRASCARIA DE RODIZIO".

Kas tai?
"CHURRASCO" - tai didelis mèsos kepsnys ant iešmo.

"RODIZIO" reiškia sukimąsi, tai unikalus ir autentiškas aptarnavimo bei maisto patiekimo būdas, kai kas kelias minutes prie stalų atnešama ir siūloma ragauti ant iešmo keptų jautienos, kiaulienos, paukštienos, avienos ir kitokių kepsnių patiekiant juos tiesiai į Jūsų lèkštę.

Tai nebūtinai vien tik iš mèsos filè paruošti patiekalai. Restorane patiekiamos ir "namų gamybos" dešrelès, ir vištienos šlaunelès, širdelès.

Būkite tikri, mūsų restorane padavèjai tieks Jums šviežiai keptos mèsos kepsnių tiek, kiek Jūs pageidausite ar įstengsite suvalgyti.

Prie visų šių patiekalų dar mègaukitès mūsų salotų ir užkandžių bufetu(20-30 variacijų, "švediško stalo" savitarnos principu), kur viskas pagaminta pagal tikrus, laiko patikrintus receptus.

Visi "Grill Brazil" restorane kepsniai kepami ant iešmo, specialiai tokiam kepimo būdui pritaikytame grilyje.

Vis kitokiai mèsos rūšiai ar daliai suverti yra skirtas skirtingas iešmas ir atitinkamas vèrimo būdas.

Kiekvienas iešmas turi savo atskirą varikliuką, kurio dèka kepsniai grilyje sukasi vienodu tempu, dèl to vienodai ir tolygiai iškepa, o paviršius gražiai apskrunda.

Jei esate gerai iškeptos mèsos mègèjas (mèsa apipjaunama iš išorès, pirmasis pjovimo sluoksnis), vidutiniškai iškeptos mèsos mègèjas (antras pjovimo sluoksnis, tuoj po pirmojo) ar mèsos su krauju mègèjas (vidinis, tinkamai termiškai apdorotas raudonos mèsos sluoksnis su sultimis), nesidrovèkite paprašyti jums tinkamo iškepimo lygio mèsos pjausnelių, o mūsų "šuraskeirai" (mèsos pjaustymo meistrai) kaip mat išpjaus jums tinkamą mèsos gabalèlį.

"Grill Brazil" - jokio galvosūkio studijuojant valgiaraštį! Kad ir dvi valandas vaišintumeisi, nuolat gausi karšto maisto.

"Grill Brazil" - idealus savaitgalio restoranas visai šeimai.

"Grill Brazil" - be vargo aptarnausime dideles kompanijas švenčiančias įvairius pokylius, pobūvius ar šventes.

Ir atminkite, jog "Jūsų patiekalo sudedamieji ingredientai ir patiekalo dydis" - jūsų apetito ir fantazijos reikalas!

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Restorane, kavinėje

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!