Ispaniško maisto restoranas "Barcelona"

Linkmenų g. 5, Vilnius

Apie mus

Restoranas įsikūręs netoli miesto centro, ties Konstitucijos prospektu, tačiau atokiau nuo gausaus automobilių srauto.

Elegantiškame ir ramiame restorano interjere – Barselonos paveikslai, žadinantys prisiminimus apie Ispaniją. Kartu aplinka kupina aistros bei temperamento, kurį skleidžia dominuojanti raudona ispaniško interjero spalva.

Solidus ir neperkrautas detalėmis interjeras, patogūs minkštasuoliai – puiki vieta papietauti bei pailsėti skambant viliojančiai ispanų muzikai, kuri gali uždegti norą pasilikti ir ilgėliau. Restorane „Barcelona“ įrengtas interneto ryšys, tad čia puikiai jausis atėję padirbėti, aptarti verslo reikalų ar tiesiog norintys pailsėti.

Viršutinėje restorano salėje yra 80 vietų. Čia svajingą žvilgsnį galima nukreipti pro didelius langus, tačiau dažniau akys krypsta į stilingą barą, kuris vilioja ne vieną „Pub‘o“ stiliaus mėgėją.

Restorano rūsyje įrengta dar viena erdvi 45 vietų salė su dideliu ekranu, scena. Tai puiki vieta ne tik krepšinio, bet ir muzikos, karaoke ar ispaniško šokio mėgėjams. Tad restoranas laukia visų: ir verslininkų, ir romantikų, ir linksmybių bei judesio ištroškusių žmonių.

Restoranas „Barcelona“ sostinėje bando populiarinti ispanakalbių kultūrą. Ispanų ar Latino stiliaus šokiai yra itin populiarūs, tad „Barcelonoje“ galima ne tik akis paganyti, bet ir patiems išmokti šokti bei įsijausti į aistringą šokį. Taip pat vyksta tikro garso ispaniškos muzikos koncertai, atlikėjų pasirodymai bei gardžiųjų vynų degustacijos-pristatymai.

Tai gera vieta švęsti vestuves, krikštynas, gimtadienius, įmonių šventes, gedulingus pietus, pravesti pamokas, seminarus, apmokymus. Čia sustoja laikas, dingsta miesto šurmulys ir lieka tik nenumaldomas troškimas dar kartą sugrįžti į „Barceloną“.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Restorane, kavinėje

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!