Kulinarijos studija Vilniuje

Teatro g. 7-7, Vilnius, Vilnius

Apie mus

„Kulinarijos studija“ maisto entuziastams žinoma jau nuo 2009 metų, kaip pirmoji tokio pobudžio studija Lietuvoje. Kai studija susipažino su Gian Luca, iš karto tapo aišku, kad jie skirti vienas kitam, – studija norėjo atsinaujinti ir praplėsti savo veiklą, o šefas ieškojo galimybės išlįsti iš restoraninės virtuvės kiauto ir gyvai skleisti savo kulinarinę patirtį. Tad nenuostabu, kad mūsų studija pasipildė Italija alsuojančiais dekoro elementais ir tapo jaukia namų virtuve, su besisukančiais joje išskirtinių gimtadienių, skoningų mergvakarių, triukšmingų įmonių vakarėlių ar intymių vakarienių dalyviais ir visam kulinariniam paradui vadovaujančiais šefais.

Džiaugiamės, kad turime ką pasiūlyti ir meistriškumo bei pripažinimo siekiantiems virtuvės šefams – nuo rugsėjo mėnesio „Kulinarijos studija“ tapo tarptautinio kulinarinio instituto IFSE padaliniu Lietuvoje. Tad pagaliau atsiskleidė visos mūsų pavadinimo „Kulinarijos studija“ reikšmės, juk studija – tai vieta, kur vyksta kūryba, renkasi mėgėjų būreliai, o profesionalai lavina savo įgūdžius.

Su atvira širdimi ir atlapomis studijos durimis laukiame visų mūsų draugų ir žmonių, kurių šiandien dar nepažįstame, kad drauge su geriausiais virtuvės šefais galėtume pasinerti į studijos paslapčių pasaulį, kuriame viskas kvepės kulinariniais nuotykiais ir namų jaukumu.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Kitos šventimo vietos

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!