Lietuviškų patiekalų restoranas Vilniuje "Bernelių užeiga"

Apie mus

Lietuviškų patiekalų restoranas Vilniuje "Bernelių užeiga"

Restoranas veikia nuo ankstyvo ryto iki vėlyvo vakaro, todėl nespėjusiems papusryčiauti siūlome nuo 8 val. ryto pusryčių valgiaraštį. Sotiems ir greitiems pietums – greitoji dienos pietų linija su gausiu patiekalų asortimentu (kas dieną keičiamas valgiaraštis). Greitoji linija Jūsų užsakymų laukia iki 14 val. Po pietų visus kviečiame paragauti išpuoselėtos lietuviškos virtuvės su gausybe Tautinio paveldo produktų ir Kulinarinio paveldo fondo sertifikuotų patiekalų.

Šalia Operos ir baleto teatro įsikūrusi užeiga yra labai patogi svečiams, atvykusiems automobiliu. Kasdien laukiami įmonių darbuotojai ir jų svečiai skanių ir sočių verslo pietų, o vakare kviečiame papramogauti.

Kviesdami pusryčiauti, papietauti ir vakarieniauti taip pat siūlome apsilankyti „BERNELIŲ UŽEIGOJE“ rengiamuose gyvos muzikos vakarėliuose (penktadieniais ir šeštadieniais nuo 20.30 val.). Čia daug erdvės norintiems švęsti gimtadienį ar kitą proginę šventę. Pildydami Jūsų norus galime suruošti ypatingas vaišias, Jūsų šventei pakviesti įvairių muzikos žanrų atlikėjus.

Jūsų vaikų gimtadieniams – išskirtiniai renginiai su linksmais personažais ir ypatingas vaikiškas valgiaraštis.

Taip pat Jums, Jūsų vaikams ir Jūsų svečiams iš Lietuvos ir užsienio galime pasiūlyti įvairių edukacinių programų. Supažindinsime su šimtmečius puoselėjama nacionaline virtuve, vaišių ruošimo papročiais ir kultūra, tradicinėmis valgių gaminimo technologijomis, skirtingų Lietuvos regionų specifika.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Restorane, kavinėje

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!