Kavinė Kretingalėje "Kukudra"

Klaipėdos g. 16, Kretingalė, Klaipėdos aps. 7 km iki Kretingos

Apie mus

Jei iš Klaipėdos važiuosite į Kretingą, pusiaukelėj pasieksite Kretingalę, kurios centre, pasislėpusi medžių žalumoje, o Vasarą - paskendusi tarp gėlių - kavinė "Kukudra".
Kavinės vardas kilęs nuo net su ikikrikščioniškais laikais sietino piliakalnio "Kukudra" pavadinimo.

Kavinė jau 17 metų savo lankytojus stebina siūlomų patiekalų gausa ir įvairove. Ji garsėja ne tik tradiciniais lietuviškais valgiais - cepelinais, kūgeliu, kraujiniais ir bulviniais vėdarais. Čia jūs galite paragauti ir grynai žemaitiškų - cibulynės, kastinio, spirgynės arba ir seniai užmirštų patiekalų - smegenėlių blynelių, čiobrialiaukės, kiaulės knyslės ir t.t.
Išrankiausiems šeimininkės pasiūlys įmantriausių kepsnių, pikantiškiausių salotų, kitų šalių virtuvių valgių.

Kavinėje "Kukudra" visi patiekalai ruošiami tik iš geriausios kokybės šviežių produktų. Didelis privalumas - vos už kelių šimtų metrų įsikūrusi viena didžiausių Lietuvoje mėsos perdirbimo įmonių "Agrovet", kuri operatyviai aprūpina šviežiausiais mėsos produktais.

Daržovės superkamos iš ūkininkų, vietiniai gyventojai taip pat čia atgabena savo daržuose užaugintų daržovių, vaisių perteklių.
Ne tik gera virtuve garsėja ši kavinė, ne veltui įvertina "penkiais kavos puodeliais".

Sutvarkyta nuostabi aplinka, skoningas, jaukus interjeras, dėmesys kiekviena kavinės lankytojui - visa tai ir lemia "Kukudros" populiarumą.
Todėl čia visad gausu ne tik pavienių valgytojų, bet ir nuolatinių klientų, dažnai apsilankančių su šeimomis ir svečiais.

Kavinėje priimami užsakymai banketams, furšetams, šeimos šventėms, pobūviams.
Norintiems smagiai praleisti laiką įvairioms progoms galime pasiūlyti skirtingas sales:
senąją atrestauruotą labai jaukią 20-25-čiai žmonių.
Mėgstantys prabangą, gali pasirinkti restorano salę 25-iems žmonėms.
Labai populiari baltoji salė, talpinanti 12-14 žmonių. Čia dažniausiai švenčiamos krikštynos, kitos nedidelės šeimos šventės.
Norintiems didesnės puotos, siūlome didžiąją salę, talpinančią 60 žmonių.Visose salėse jaukumo suteikia židiniai, gėlių gausa.

Kavinės pasididžiavimas - neseniai pastatyta terasa, iš kurios atsiveria nuostabūs vaizdai į Danės slėnį. Pabodus sėdėti, galima nužingsniuoti į parką, išraizgytą rekreaciniais takais, pasižvalgyti apžvalgos aikštelėse, parymoti pavėsinėse.

Be to, čia yra galimybė pasisodinti savo medelį parko giraitėje - to dažniausia pageidauja jaunavedžiai. Juk kiekvienam smagu žinoti, kad kažkur žaliuoja tavo šeimos medis...
"Kukudroje" pagalvota ir apie jauniausius svečius. Mažųjų džiaugsmui čia pilna žaislų - kaladėlių, mozaikų, arkliukų, piešimo priemonių. Bet labiausiai visi mėgsta siausti specialioje pakyloje, kurios yra gerai matomi prie stalelių sėdintiems tėveliams.

Kavinės svečiams galime pasiūlyti ir nakvynę. Kavinės pastate turime nedidelius kambarėlius, kuriuose vienu metu sutilptų nakvoti 14 žmonių.

Mūsų kavinę labai pamėgę Palangos poilsiautojai. Pabodus voliotis pajūrio smėlyje, jie nė pusvalandžio netrunka įveikti tuos ~18 kilometrų nuo Palangos iki Kretingalės, o mes maloniai juos pasitinkame ir skaniai pamaitiname!

Jei Kukudrą aplankysi - skrandžiui šventę padarysi.
Čia visad šviežia mėsa - džiaugsitės visa šeima!

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Renginių salės nuoma
Restorane, kavinėje
Vietos vaikų šventėms

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!