Kepyklėlė - Picerija Gargžduose "Ievos skanėstai"

Klaipėdos g. 72, Gargždai

Apie mus

Kepyklėlė-picerija „Ievos skanėstai“ veiklą pradėjo 2000-ųjų vasarą – Gargžduose atidaryta maitinimo įstaiga greitai tapo populiariausia šeimų lankymosi vieta mieste. Nuo pirmųjų dienų mūsų tikslas buvo užtikrinti maisto kokybę.

„Kai kurie gamintojai eina lengviausiu keliu – parsiveža mišinių iš užsienio, sumaišo juos su vandeniu, kyšt orkaitėn – štai jums ir pyragas, – po 13-os kepyklėlės-picerijos gyvavimo metų laikraščiui „Verslo žinios“ sakė „Ievos skanėstų“ įkūrėja L. Mazalienė. – Mes viską gaminame iš natūralių produktų. Ir jei gaminys užsiguli lentynoje, iš karto metame jį lauk, o ne bandome parduoti taikydami akcijas ar pan. Gargždai – miestelis mažas, čia visi vieni kitus pažįsta, tad jei kartą pabandysi iškišti nekokybišką prekę, pirkėjas tau nedovanos.“
Klaipėdos rajono gyventojus ir svečius kviečiame pajusti Italiją mažame Vakarų Lietuvos miestelyje. Paragaukite picų, kurios sulaukė pripažinimo ne tik Žemaitijoje, bet ir visoje šalyje. Galėsite išsirinkti daugybės skirtingo skonio picų, tad kiekvienas ras savo favoritą. Ar kada nors ragavote desertinių picų? Pats laikas išbandyti! Be picų, siūlome paragauti ant grotelių keptos šviežios miesos patiekalų, šviežių daržovių salotų ar žuvies patiekalų. Mūsų tikslas – aukščiausia maisto ir aptarnavimo kokybė.

„Ievos skanėstų“ darbas buvo įvertintas – Valstybinis turizmo departamentas mūsų kavinei-picerijai skyrė trečiąją vietą sėkmingiausių 2010 m. maitinimo paslaugų tiekėjo apdovanojimuose. Be to, kepyklėlei-picerijai skirti 5 puodeliai – aukščiausius higienos reikalavimus atitinkantis įvertinimas – pagal Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos sistemą.

Mums svarbiausia – maisto kokybė, tad savo gaminiais draugus, artimuosius ir mylimuosius.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Restorane, kavinėje

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!