Striptizo klubas Vilniuje "Paradise Club"

Vilniaus 29, Vilnius

Apie mus

Striptizo klubas Vilniuje "Paradise Club" - More Than A Nightclub

"PARADISE STRIP CLUB“ - tai elitinis poilsio ir pramogų klubas. Interjeras, jauki aplinka, įspūdinga programa bei kolektyvo požiūris į individualius kliento poreikius šį klubą išskiria iš kitų.

Tik čia keri nuostabi atmosfera su pačiomis dėmesingiausiomis ir sesksualiausiomis merginomis. Viskas kas traukia ir užburia, kelia aistrą ir erotines fantazijas, yra vienoje vietoje - „PARADISE STRIP CLUB“. Šokėjų profesionalumas padės atsipalaiduoti, pamiršti gyvenimo rūpesčius. Sūkurinės vonios, jauki VIP ir kitų salių aplinka atgaivins Jūsų kūną ir mintis. Elitinis klubas „PARADISE STRIP CLUB“ skirtas tikriems gurmanams ir grožio vertintojams, čia vyrauja harmonija, išsipildo paslaptingiausios fantazijos... Šis klubas – tai tarsi gyva egzotikos šalis, rojaus kampelis, įsikūręs miesto centre, tampantis vis karštesnis bei patrauklesnis.


Vykstate į vakarėlį? Reikia siurprizo?
Vienas, su kolegomis ar draugais, žavingų merginų kompanijoje, šauniai pasivažinėkite po Vilnių bei jos apylinkes.
Važiuodami limuzinu ar ant jūros kranto galėsite mėgautis šampano taure. Prabanga, viliojanti muzika bei žavios merginos įsuks Jus į aistros šėlsmą.


Jūsų paslaugoms tik “Paradise klube”– erdvūs , prabangūs Vip šokių kambariai, kuriuose individualiai galėsite stebėti Jums patikusios merginos šokį ar Lesbi šou, mėgaujantis viliojančia muzika bei prabangaus gėrimo taure.


Jus kaitina merginų šėliojimai? Jūs norite dalyvauti privačiame šou VIP kambaryje net su dviem merginom?
Norite stebėti erotinį putų šou, o galbūt pavargote po sunkios darbo dienos ar tiesiog norite šelmiškai praleisti vakara su savo antrąja puse stebint erotinę programą?
Jūsų paslaugoms – prabangus, erdvus VIP kambarys su sukurine vonia.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Kitos šventimo vietos
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Striptizo klubai

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!