Naktinis klubas Palangoje "Laukinių vakarų salūnas"

Basanavičiaus g. 16, Palanga

Apie mus

Atšylant orams ir vis skaisčiau ir ryškiau šviečiant saulutei, norisi pasideginti, pabūti prie jūros, linksmai praleisti laiką atsinaujinusiame pajūryje. Tikriausiai kiekvienas Palangoje puikiai žino garsųjį „Laukinių Vakarų Salūną“, pramogų, geros nuotaikos ir šėlsmo sostinę. Klubas, dirba jau nuo 1996 metų, todėl yra puikiai žinomas ne tik pajūrio gyventojams, bet ir svečiams iš kitų Lietuvos miestų.

„Laukinių Vakarų Salūnas“ – strategiškai geroje vietoje, Basanavičiaus gatvės pradžioje, todėl pro šalį praeina ir užsuka šimtai lankytojų. Džiaugiames, kad klubas – vienas didžiausių visame Pajūryje ir gali priimti net iki 1000 lankytojų!

Užsukusius svečius stebina unikalus interjeras: Žemaitijos etnokultūros detalės puikiai dera su moderniomis smulkmenomis ir amerikietišku „salūno“ įvaizdžiu.

Klube patenkinti lieka ne tik picų ar europietiškos virtuvės gurmanai, bet ir cepelinų mėgėjai, o maistą lankytojai gali užsisakyti net nakties metu!

Turbūt tai vienintelis klubas lankytojams siūlantis ypatingą naktinę programą kartu su Lietuvos estrados žvaigždėmis, prizais, konkursais, bei nepamirštamais siurprizais iki pat ryto!

„Laukinių Vakarų Salūne“ sėdint viduje ar lauko terasoje galima stebėti visą naktinę programą didžiausiuose pajūryje plazminiuose ekranuose.

Klubas kviečia į kas vakarą vykstančią akciją, kurios metu svečiai gali paragauti vakaro patiekalo ir gėrimo už ypatingą kainą! Svarbi žinia! Klube veikia internetinė svetainė, kur vietiniai gyventojai ar svečiai galės naudotis internetu ir žaisti kompiuterinius žaidimus.

Pobūviai, banketai, furšetai, maistas išsinešti, išvažiuojamieji maitinimai: pobūviai, banketai, furšetai, išvažiuojamasis maitinimas, maistas išsinešti, vestuvės (iki 1000 žm.)

Kitos paslaugos: TV, didelis ekranas, ,interneto kavinė- kurioje galite atsispausdinti, nusikopijuoti Jurms reikiamus dokumentus, galima žaisti įvairiausius žaidimus.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Kitos šventimo vietos
Restorane, kavinėje
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Naktiniai klubai

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!