Alaus rūsys, baras "Bambalynė"

Apie mus

Alaus rūsyje "Bambalynė" Jūs rasite ir galėsite paragauti bei nusipirkti daugiau nei 100 rūšių įvairaus Lietuviško alaus. Be jokios abejonės atsiras alaus kiekvienam skoniui, kadangi siūlome jį nuo "gyvo", aludario ką tik iš alaus bačkos išpilstyto, iki jau žinomų ir spėtų pamėgti pasterizuotų tradicinių alaus rūšių. Tai tikras alaus rojus gurmanams! Viena vieta į kurią yra sutelkta tai kuo Lietuviai didžiuojasi labiausiai - puikus alus.

ALAUS RŪŠYS
Kiek alaus rūšių gamina lietuviai, suskaičiuoti yra beveik neįmanoma, kadangi nuo neatmenamų laikų alus neabejotinai buvo mėgstamiausias lietuvių gėrimas. Tačiau apytikris skaičius mums yra žinomas. Mes suskaičiavome apie 700 skirtingų lietuviško alaus rūšių. Nuo Vilniaus iki Klaipėdos kiekvienas mažas kaimelis ir miestelis turi savo pamėgtą aludarį ir mums jie visi yra svarbūs. Dėl to "Bambalynėje" rasite alaus grandų pagamintų alaus rūšių, bet ir iš atokiausių Lietuvos vietovių atkeliavusių skonių.

PRIE ALAUS
Alaus gurkšnojimas be užkandžių - tai tik pusė malonumo. Todėl mes turime platų pasirinkimą lietuviškų skanėstų. Mėgstantiems klasiką pasiūlysime keptos duonos, sūrio arba mėsos rinkinį. Norintys kažko įdomesnio galės paskanauti avienos pyrago, keptų dešrų, rūkytų ausų ir šnipų arba mūsų naujienos - rūkytos žuvies rinkinį.

Paslaugos

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!