Geros nuotaikos baras Klaipėdoje "Check'In"

Bružės g. 2, Klaipėda

Apie mus

Nedidelė ir jauki aplinka, “kitoks” gėrimų meniu bei už baro dirbantys baro sąvininkai, leis pasijusti kaip namuose! Visus priimsime kaip geriausius draugus! Check’In – geros nuotaikos baras!

Ko tikėtis šiame bare dar nebuvusiems? Kokybiškos gyvos muzikos, įdomių pokalbių, pačios nerealiausios nuotaikos ir žinoma daugybės naujų pažinčių bei draugų! Negalėtume šios vietos vadinti nei aline, nei vynine ar priskirti jai kokį kitą apibūdinimą. Esame tam, kad būtų kur smagiai „užsičekinti“, išlenkti įdomesnio alaus bokaliuką, pagal savo norus ir skonį „susimiksuoti“ kokteilį, suburti draugų kompaniją prie mini biliardo, Alias ar kokio kito stalo žaidimo, sudalyvauti protų mūšyje, ramiai pabūti su kavos puodeliu ir knyga rankoje, paklausyti kokybiškos gyvos muzikos ar net patiems pamuzikuoti geroje kompanijoje per JAM SESSION. Beje, apie knygas, žaidimus, vinilines plokšteles, muzikos instrumentus ar kt. – jei kasnors netelpa pas tave – mes mielai pasaugosime, o nauji draugai viską panaudos pagal paskirtį!


Be įvairių linksmų ir tik gerą nuotaiką suteikiančių renginių, organizuojame ir privačius vakarėlius, organizacijų šventes, gimtadienius ar pasibuvimus, tad Check’In Baras gali tapti puikia vieta tavo šventei.

Check’In Baras:
Idealiai tinka iki 50 žmonių kompanijos;
Patogus privažiuoti ir palikti automobilį;
Privatus, nes šiek tiek nutolęs nuo centrinio šurmulio;
Scena pasirodymams ir įgarsinimas;
Multimedija Jūsų įspūdžių peržiūroms;
Pilnas renginio organizvamas (pagal poreikius)
Gėrimai ir maistas šventei

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Kitos šventimo vietos
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Muzikiniai klubai

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!