Laivo nuoma, pramoginiai pasiplaukiojimai, žvejyba

Apie mus

Laivų, katerių, jachtų nuoma
Nuomojame pramoginius laivus, katerius, jachtas Klaipėdoje, Nidoje, Juodkrantėje, Palangoje įvairiausioms Jūsų šventėms – vestuvėms, gimtadieniams, žvejybai Baltijos jūroje ir Kuršių mariose, įmonių vakarėliams ir nuostabiam laisvalaikiui ant vandens. Mes galime pasiūlyti nuo senovinio burlaivio iki modernaus pramoginio laivo.
Tik išsirinkite laivą ir maršrutą, o mes sukursime Jums įsimintiną ir nepakartojamą šventę !!!
Jus ir Jūsų svečius galime paimti iš Palangos, Šventosios, Nidos mūsų 8 vietų autobusiuku.
Pasiūlyti kur apsistoti ir rekomenduoti kas padės paruošti užkandžių furšetą.
Mūsų gidas jūsų paslaugoms.

Pramoginiai pasiplaukiojimai ir žvejyba po Kuršių marias ir Baltijos jūra
Mes Jums norime pasiūlyti mūsų modernius laivus „SINATRA“ ir „ADMIRAL“.
Švęskite mergvakarius, bernvakarius, gimtadienius, krikštynas ir visas šventes.
Modernus-prabangus laivas “SINATRA“ yra dviejų deniu skirtas iki 30 pramogautojų.
Atviras - viršutinis denis, kuriame galėsite lepintis saulės spinduliais ir mėgautis gamtos nepakartojimais vaizdais. Laive odiniai minkštasuoliai padės jums jaustis patogiai.
Esant prastesniam orui pagrindiniame denyje susėsite prie paruošto užkandžių stalo ir klausydamiesi muzikos leisitės į nepamirštama kelionę. Laive yra lauko kepsninė, kurioje galėsite pasikepti mėsytės ir išsivirti žuvienės.

Modernus-greitas laivas “ADMIRAL“ yra vieno denio skirtas iki 11 pramogautojų.
Esant prastesniam orui yra patogi kajutė komfortabiliai susėsti visiems pramogautojams.
Laivas yra skirtas žvejyboms ir pramogoms. Laive yra lauko kepsninė, kurioje galėsite pasikepti mėsytės ir išsivirti žuvienės.

Žvejyba Baltijos jūroje ir Kuršių mariose
Menkių žvejyba Baltijos jūroje vyksta nuo balandžio iki sausio mėnesio priklausomai nuo oro sąlygų. Baltijos jūroje užkimba ir strimelės, jūros velniai, plekšnės, vėjažuvės, viena-kita lašiša. Paprastai žvejojama 5-20 km nuo kranto, kartais – 50 km nuo Klaipėdos uostelio “Bugoras“ (prie Rusijos sienos). Menkių žvejyba prasideda nuo 7-8val ryto ir trunka apie 8-9val.Žvejoti sumaniusiems prie Rusijos sienos “Bugoro“ žvejyba prasideda 4val ryte ir trunka apie 16val. Kapitonas taip pat pasirūpins nuvairuoti laivą į tas vietas, kur daugiausia galima pagauti žuvies. Geriausiai kimba 30-40 m gylyje. Žinoma, laive turi būti įrengta gera navigacinė ir sonarinė įranga. Kuršių mariose kaip ir jūroje žvejyba vyksta nuo balandžio iki sausio. Pagrinde žvejojama su dugninėmis meškerėmis. Kuršiu mariose paprastai kimba ešeriai, karšiai, plakiai, starkiai, unguriai, grundulai ir t.t...
Laivai yra kelių tipų:
1. Greitaeigis kateris skirtas grupelėms iki 4 pramogautojų. Pagrindiniai tokie katerio privalumai greitas nuvykimas į žvejybos vietą. Pagrindiniai minusai, labai minimalus komforto lygis. Žvejyba gali vykti tik esant idealioms oro sąlygoms (mažam bangavimui ir t.t.), todėl išankstinė rezervacija gana sudėtinga.
2. Žvejybinis-pramoginis laivas skirtas pramogai ir žvejybai grupėms iki 12 pramogautojų. Pagrindiniai tokio katerio privalumai (WC ,lauko grilius). Laive yra kajutė pasislėpti nuo lietaus ir vėjo.
3. Pramoginis-žvejybinis laivas skirtas pramogai ir žvejybai grupėms iki 12 pramogautojų jūroje ir iki 30 pramogautojų mariose. Laivas yra dviejų denių, uždaras ir atviras. Laive pilnas komfortas (WC, CD, 220V, kavinukas, šaldymo spinta, šaldytuvas, lauko grilius ir t.t...)
Prieš išvyką rekomenduojama išgerti kelias tabletes nuo jūros ligos. Tokių piliulių galima nusipirkti kiekvienoje vaistinėje. Negalima piktnaudžiauti iš vakaro alkoholiu. Patartina gerai išsimiegoti.
Menkių žvejybai nebūtina patirtis. Pilkerį (specialią sunkią švininę blizgę) su sistemėlę reikia nuleisti iki dugno ir trūkčiojant meškerę (5 sekundžių intervalu) – laukti savo šanso. Taigi, viską čia lemia sėkmė. Kapitonas apmokys naujokus žvejybos gudrybių. Menkių galima pagauti iki 15kg.
Taip pat šiltai apsirengti ir patartina turėti guminius batus, kadangi jūroje vėjai pučia labiau nei krante. Su savimi taip pat reikia turėti asmens dokumentą ir žvejo bilietą.
Dėl meškerių neverta rūpintis: jas galima išsinuomoti laive su visais masalais (reikia iš anksto pranešti kapitonui).

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Laivai; Jachtos; Buriavimas
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Laivai, Jachtos

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!