MOMO grill

Liepų g. 20, Klaipėda

Apie mus

Rimtesniam valgytojui šiais laikais jau ir GPS nebeužtenka restoranų džiunglėse susigaudyti. Tai mes nusprendėme nesiblaškyti: darom tai, ką geriausiai išmanom, o išmanom ne tiek jau mažai. MOMO GRILL šefo-savininko Vytauto Samavičiaus tarptautinė patirtis daug kam žinoma, bet ką jis JAUČIA galima suprasti tik atsikandus, sriūbtelėjus ar kitaip čiaptelėjus jo patiekalų. Žinios IR jausmai. Metų laikai IR emocijos. Skoniai IR prisiminimai. Kartais taip paprasta, kad net sudėtinga.

apie DIENOS PIETUS
Daugelio pirmas klausimas turbūt bus “ar greitai?”. Bet mes paklausime kitaip: ar atsiminsit? Niekur neparašyta, kad dienos pietų maistas turi būti joks. Lengvi patiekalai, kad grįžus darban, miegas neimtų? Žinoma. Kainos ir kokybės santykis? Taigi mes tokie patys žmonės, kaip Jūs. Gerai, jau gerai - “ar greitai?" Na, sakykim, greitis toks, kad iš darbo Jūsų neišmestų. Bet AR ATSIMINSIT??? Ar atsiminsit, ką šiandien valgėt dienos pietums? Mes stengiamės, kad būtų TAIP!

apie VAKARO MENIU
Viena paprasta taisyklė: kad MUMS PATIEMS nebūtų nuobodu. NEGALI joks virėjas ir jokia padavėja padaryti savo Svečiui šventės, jeigu jiems patiems nuo-bo-du. Taškas. Ir kai mes sakome “nenuobodus” maistas, neturime galvoje devynių aukštų paklaikusios fantazijos lėkštėje. Mums patiems “nenuobodu” reiškia “maloniai nustebti”. Vis dar maloniai nustebti. Gražiausiai dera ne spalvos, gražiausiai dera atspalviai. Ilgiausiai išlieka ne skonis, o poskonis. Įsimena ne nata, o melodija. Ar gali būti nuobodus saulėlydis? Jūra? Vaiko juokas? Tai ką mes ir sakom. Skanaus!

Paslaugos

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!