Pub Klaipėdos senamiestyje "Herkus Kantas"

Kepėjų g. 17, Klaipėda

Apie mus

Alinė "Herkus Kantas" - geriausiai išsaugota Klaipėdos paslaptis: nedidelė savo plotu, bet lenkianti bet kuriuos barus didžiausiu alaus pasirinkimu uostamiestyje ir kasdien besikeičiančiais patiekalais: nuo meksikietiškų burito iki prie alaus derančių šonkauliukų ar išskirtinių burgerių. Kasdien naujas dienos meniu, kas savaitę naujas alus svečias. Ir visada - įdomi publika: universiteto inteligentija, ekstremalaus sporto mėgėjai, būriuotojais ar tiesiog geri draugai.

GĖRIMAI
Mūsų gėriimų menu – kiek statiškesnis, tačiau bent jau alaus pasirinkimas turi po svečią ne vieną, besikeičiantį bent kartą per mėnesį. Tarp stipriųjų visada rasite ir standartinius, ir kiek įmantresnius: turime kalvadoso, porto, mėlynių grapos, gero romo ir rimto škotiško viskio.
Kalbant apie alų, šiuo metu pilstome: Dundulio Gustoutas, Dundulio eksperimentas Užupio elis, Zoller Hof Hefe Dunkel, Bernard Dark, Primator Premium, Hoegaarden.
Alus buteliuose: Shepherd Neame Double Stout, Shepherd Neame Indie Pale Ale, Bishops Finger, Inguer Kirsu, Chimay, Maredsous, Leffe, La Trappe.
Sidras buteliuose: Stowfor Press (Westons), Loic Raison (Brut ir Doux)

MAISTAS
Herkaus Kanto virtuvė – eklektiška ir keičiasi praktiškai kasdien. Čia dalyvauja burito, silkės foršmakas, šonkauliukai, airiškas žemaitiškas troškinys, silkės sumuštinis, krevečių kokteilis, kišas, kibinas.

Paslaugos

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!