"KUBU" - svečių namai, apartamentai, hostelis, SPA

+370 65052311
+370 67642018
info@kubu.lt
www.kubu.lt
Vilties g. 2, Klaipėda

Apie mus

„KUBU“ svečių namai, apartamentai bei hostelis įsikūrę pačiame Klaipėdos miesto centre, istoriniuose pastatuose, kurie buvo naujai renovuoti ir pritaikyti svečių priėmimui.

KUBU guest house – tai svečių namai įsikūrę Vilties g. 2 Čia įrengta 9 vieno kambario, 2 dviejų kambarių ir 1 trijų miegamųjų apartamentai. Taip pat yra keturvietis ir penkiavietis kambariai su bendra virtuve, poilsio zona, TV, dušais. Artimiausiu laiku duris atvers SPA centras su sukūrine vonia bei sauna. Tai idealus pasirinkimas ieškantiems patogumo ir komforto už patrauklią kainą. Kiekviename bute yra higienos patalpa su dušu, tualetu ir praustuvu, virtuvė su indais, šaldytuvu, mikrobangų krosnele, kaitlente, televizorius (palydovinė TV), internetas. Galima naudotis skalbimo/džiovinimo mašina be papildomo mokesčio. Vienu metu čia gali apsistoti 35 svečiai.

KUBU apartment įsikūrę adresu Naujoji Sodo g.14. Tai puikus pasisirinkimas norintiems greitai pasiekti keltą į Smiltynę (Kuršių Neriją) bei kitus kultūrinius ir visuomeninius objektus, esančius senamiestyje. Aplink gausu kavinių, barų, restoranų, naktinių, sporto klubų bei kitų įdomių vietų.
Kiekviename bute yra higienos patalpa su dušu, tualetu ir praustuvu, virtuvė su indais, šaldytuvu, mikrobangų krosnele, kaitlente, televizorius (palydovinė TV), internetas, skalbimo mašina.
Vienu metu čia gali apsistoti 10 svečių.

KUBU hostel nakvynės namai įsikūrę adresu H. Manto 37A. Tai idealus pasirinkimas ieškantiems geros kainos, ranka pasiekiamų lankytinų objektų, jaukumo. Svečiams siūlome apgyvendinamą atskiruose ir bendruose miegamuosiuose. Vienu metu pas mus gali apsistoti 24 svečiai. „Kubu“ svečiai naudojasi puikiai įrengta virtuve, vaišiname arbata bei kava.
Visose KUBU apgyvendinimo vietose rasite nemokamas aikšteles Jūsų automobiliui, bevielį internetą. KUBU personalas suteiks informaciją apie lankytinas vietas, parūpins Jums miesto vadovus ir žemėlapius. Priimame grupes. Norintiems gyventi ilgesnį laiką taikome nuolaidas, galime sutarti dėl buto tvarkymo bei pusryčių organizavimo.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Pirtis; Sauna; Kubilas
Spa, masažai

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!