"Friedricho pasažas" - svečių namai, restoranas, vyninė, masažai

+370 46 41 10 76
+370 616 07 304
info@pasazas.lt
www.pasazas.lt
Tiltų g. 26a, Klaipėda

Apie mus

Friedricho pasažas – vienas ryškiausių Klaipėdos simbolių. Čia susikerta ilga ir spalvinga senamiesčio istorija bei progresyvus šiuolaikiškumas. Ši unikali vieta atspindi didžiausiose Europos sostinėse gają tradiciją paversti ištisas gatveles galerijomis, vienoje erdvėje apjungiančiomis jaukias kavines, restoranus, stilingas parduotuvėles, svečių namus.
2006 m. duris atvėrusiam pasažui suteiktas Friedricho vardas - istorinei asmenybei, Prūsijos karaliui Friedrichui Viljamui III, rezidavusiam Klaipėdoje karo su Napaleonu metu, atminti.
Nūdien Friedricho pasažas klaipėdiečių ir miestų svečių pelnytai tituluojamas kone jaukiausiu ir savitą aurą turinčiu traukos centru Lietuvos pajūryje. Čia laukiamas kiekvienas, užsukęs puodelio kavos, verslo pietų ar vakarienės draugų kompanijoje.
Kartą apsilankę Friedricho pasaže, jūs pajusite, ką reiškia sustabdyti akimirką. Ir norėsite sugrįžti dar kartą su savo garbingiausiais svečiais.

Friedricho pasažo Kavos ir likerio namai – tai vieta, kur karaliauja gurmaniška atmosfera ir elitinių rūšių karštieji gėrimai. Esame pasiruošę nustebinti net didžiausius kavos gurmanus – siūlome skanauti daug įvairių kavos rūšių – nuo klasikinės iki pastiprintos „Bajorų“. Didžiuojamės ir arbatų asortimentu – siūlome rinktis ne tik tradicines juodosios, vaisinės, žaliosios, baltosios ar raudonosios arbatos rūšis, bet ir paragauti gydomųjų ar itin aromatingų arbatos rūšių iš Ceilono, Indijos, Kinijos. Prie puodelio kavos ar arbatos jums visada pasiūlysime paragauti čia pat veikiančioje kepyklėleje su didžiausia meile šviežiai iškeptų bandelių, pyragų, tortų. Nepamirškite paskanauti ir mūsų paruoštų ypatingųjų rankų darbo saldainių!

2006 m. duris atvėręs Friedricho restoranas Klaipėdoje – puiki vieta romantiškai vakarienei, garbingų svečių priėmimui, verslo pietums ir jaukioms asmeninėms šventėms.
Restoranas didžiuojasi savo virtuvės virtuozais – nuo pat restorano atidarymo dirbančiais aukščiausios kvalifikacijos virėjais Sandra ir Valerijumi. Nors restorano valgiaraštis nuolat atnaujinamas, jų dėka ir dabar lankytojai gali paskanauti ypatingo skonio restorano klasika tapusių patiekalų. Norintiems pasimėgauti restorane ne tik gardžiais, bet ir figūrai nekenkiančiais patiekalais - įvairūs žuvų ir jūrų gėrybių patiekalai. Jeigu Jūsų poreikių ir norų nepatenkins siūlomi valgiaraščio patiekalai, pagaminti iš lašišų, otų, starkių, skumbrių, langustų, jūros šukučių ar tunų. Pagaukite savo laimikį - šiuo tikslu restorano akvariume laikome Sibiro eršketus, kuriuos virėjai paruoš pagal Jūsų pageidavimus.

„Trapiche Steakhouse“ - tai maisto ir vyno sąjungą simbolizuojantis restoranas, duris atvėręs 2010 metais. Pagrindinė šio restorano „vinis“ – argentinietiškas šaknis turintis ir ant grotelių keptas didkepsnis „Steak“.
Nepamirškite informuoti virtuvės meistrų, kokio dydžio ir kokio paruošimo lygio didkepsnio norėsite. O mes pažadame visada laikytis auksinės argentinietiškos taisyklės, kad tobulas didkespnis ruošiamas tik iš kokybiškos mėsos.
Maža to, esame pasiruošę Jums pasiūlyti ne tik kokybiškos, bet ir įvairios mėsos: be patiekalų iš kiaulienos ir vištienos, restorano valgiaraštyje rasite ir išskirtinių ėrienos, kepto triušio patiekalų.
Paprašykite padavėjo atnešti ir prie didkepsnių puikiai derančių „Trapiche“ vynų – tai vienos garsiausių Argentinos vyninių tarptautinio pripažinimo ir vaisinio stiliaus atitikmuo. Juose išsaugotas visas paveldas, kuriuo didžiuojasi Argentina.
Restorano lankytojai mėgsta kartoti, kad sunkiausia akimirka – išsirinkti tai, ko norisi labiausiai. Linkime Jums lankytis mūsų restorane kuo dažniau – tada išvengsite sunkių apsisprendimo minučių ir ilgiau mėgausitės karšta argentinietiška saule!

Friedricho vyninė – tai jaukus ir mielas kampelis gero vyno mėgėjams. Nuo vynų rūšių ir užkandžių įvairovės Jums svaigs galva. Mes didžiuojamės plačiu vynų pasirinkimu – asortimente beveik 500 rūšių vynų ir kitų alkoholinių gėrimų.
Mes vertiname darbuotojus, kurie žino apie vyną daugiau, nei patys apie save. Ir džiaugiamės kiekvienu vyninės lankytoju – ir mėgėju, ir tikru gurmanu.
Prie vynų siūlome aibę įvairiausių užkandžių: hamoną (ispanišką vytintą kumpį), hamono vėrinukus, pagal specialią receptūrą Friedricho pasaže marinuotas ispaniškas alyvuoges, įvairių rūšių prancūziškus ir itališkus kietuosius ir pelėsinius sūrius, paštetus.
Nors Lietuvoje įprasta vynų kultūros puoselėjimą priskirti rizikingų idėjų kategorijai, nūdien Friedricho vyninė pelnytai vadinama viena populiariausių Klaipėdos mieste ir Vakarų Lietuvoje. Klaipėdiečiai ir miesto svečiai noriai dalyvauja Friedricho vyninėje organizuojamose vynų degustacijose. Mūsų vyninės someljė pristato ne tik įvairių šalių bei regionų vynus, bet ir suteikia žinių, kaip dera vynus rinktis, derinti su maistu.
Tikrieji gurmanai gali rinktis ne mokomąsias vynų degustacijas, o teminius vakarėlius, kuriuose vynai pristatomi kategorijomis (kilmės šalis, kainos, kokybė, vakarienės tema). Mėgstantiems ragauti vyną ir sukantiems galvą, kuo nustebinti savo svečius, siūlome surengti jaukų šventinį vakarėlį Friedricho vyninės antrojo aukšto salėje. Vakarėlyje, kuriame gali dalyvauti iki 15 asmenų, metu surengsime vynų degustaciją su užkandžiais ir įdomiais pokalbiais.

Friedricho smuklėje renkasi sotų ir gardų tradicinį lietuvišką maistą mėgstantys bei autentišką Klaipėdos krašto virtuvę vertinantys gurmanai.
Siūlome šviežiai paruoštų įvairių mišrainių, sriubų, tradicinių keptų karbonadų ar legendinių lietuviškų cepelinų. Patikėkite – skanesnių nerasite visame uostamiestyje!
Smuklės virėjai siūlo paragauti tradicinių žemaičių kukorių, balandėlių, žvejo užkandos, naminių dešrelių...O gal norėtumėte paskanauti kiaulienos karkos?

PAJUSKITE STEBUKLINGĄ INDIŠKŲ MASAŽŲ IR RITUALŲ GALIĄ!
Ajurvedinių masažų salonas, įsikūręs Friedricho pasaže, sūlo unikalią galimybę pripildyti savo organizmą laimės hormonais, atsipalaiduoti ir pailsėti.
Mes žinome viską apie indišką natūralaus sveikatinimo sistemą ir siūlome išbandyti įvairias ajurvedinės terapijos procedūras.
Prisilietimų ir natūralių aliejų bei vaistažolių kvapų gydomųjų galių dėka atgausite dvasinę pusiausvyrą, atsikratysite toksinų ir energinių blokų, pasikrausite pozityvia energija.
Keli ajurdvediniai masažai (2-5 seansai) garantuoja iki pusės metų trunkantį gilios vidinės harmonijos, organizmo detoksikacijos, limfodrenažo gerinimo, kraujotakos aktyvinimo, širdies ritmo ir kvėpavimo atstatymo efektą, stiprina imunitetą ir pašalina galimus nemalonius raumenų spazmus, sąnarių, stuburo, galvos skausmus.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Renginių salės nuoma
Restorane, kavinėje
Vietos vaikų šventėms
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Muzikiniai klubai

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!