"SMILTYNĖS JACHKLUBAS" - viešbutis, pramogos

+370 663 55550
+370 613 37 009
info@smiltynesjachtklubas.lt
smiltynesjachtklubas.lt
Smiltynės g. 25, Klaipėda

Apie mus

Smiltynės Jachtklubas – tai tarsi atskiras Kuršių nerijos „pasaulis“ smėlio juostoje tarp dviejų vandenų. Ryte jus žadins lengvi it varpeliai jachtų lynų garsai bei bundančio miesto šurmulys kitame krante. Diena prabėgs tarp jūros, saulės ir kopų smėlio, o vakare jūsų lauks romantiška vakarienė ant mėnesiena žvilgančių marių kranto arba pramogos Klaipėdoje: teatrai, koncertai, barai ir restoranai.

Smiltynės Jachtklubo uoste ištisus metus priimamos ir saugomos įvairių dydžių jachtos ir kateriai. Dviejuose pilnai renovuotuose baseinuose – 65 laivų švartavimosi vietos nuo 3 iki 15 metrų. Baseinų gylis nuo 2,5 iki 3,5 m. Didelis įplaukimo į uostą gylis, kuris siekia 3,8 m., nėra jokių ribojimų jachtos stiebų aukščiui. Teikiame visas būtinas paslaugas – yra vandens bei elektros kolonėlės laivams, kuro ir tepalų išsiurbimo kolonėlės, slipas bei įrenginiai iškėlimui-įkėlimui į vandenį. Uosto teritoriją saugome visą parą, o patyrę uosto darbuotojai padeda visais rūpimais klausimais. Prieplaukoje įrengti tualetai, dušai, skalbykla, džiovyklė, erdvi automobilių stovėjimo aikštelė. Teritorija ir jos prieigos visą parą stebimos vaizdo kameromis. Organizuojame pramogines bei žvejybines išvykas jachtomis bei laivais.

Smiltynės Jachtklubas – vieta, kur laikas teka lėčiau, spalvos – skaidresnės, oras – gaivesnis. Čia tarsi kitaip lūžta saulės spinduliai – į mėlyną vandens paviršių, žalius pušų spygliukus, baltas bures, į plačius elingų vartus ir langus, sukurdami ypatingą, šventišką ir jaukią aurą. Tai vieta, kur žmonės žiūri vieni kitiems į akis, girdi ir supranta, todėl sprendimai ateina netikėtai lengvai, o bangos ir vėjas įpučia naujų idėjų. Jūsų susitikimams ir renginiams – 3 salės:
KONFERENCIJŲ SALĖ – „KAPITONŲ SALĖ“
DIDIEJI ELINGAI – „KILIS“ ir „DENIS“

Smiltynės Jachtklubas – lyg priebėga norintiems pailsėti nuo civilizacijos triukšmo, nors Klaipėda ir miesto pramogos – visai čia pat, kitoje marių pusėje, per kurias kelia keltai ir vandens taksi. Mėgstate pasyvų poilsį – mėgaukitės saule ir jūra plačiuose ir švariuose Kuršių nerijos paplūdimiuose, ragaukite gardžiausius patiekalus komplekso restorane „Paskui vėją“, stebėkite praplaukiančias jachtas ir didžiulius lainerius. Mėgstate aktyvų poilsį? Smiltynės Jachtklubo kompleksas siūlo įvairiausių pramogų ir paslaugų savo svečiams*.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Laivai; Jachtos; Buriavimas
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Renginių salės nuoma

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!