Viešbutis, restoranas - "Euterpė"

Daržų g. 9 / Aukštoji g.15, Klaipėda

Apie mus

Verslo klasės viešbutis, isikūręs pačiame Klaipėdos senamiesčio centre

4 žvaigždučių viešbutis „EUTERPĖ“ įsikūręs pačiame Klaipėdos senamiestyje - Klaipėdos miesto širdyje. Dauguma lankytinų vietų bei žymių istorinių objektų pasiekiami tiesiog pėsčiomis – galite pasivaikščioti jaukiomis senamiesčio gatvelėmis, aplankyti Laikrodžių ar Pilies muziejų, pasižiūrėti žavų ir įdomų spektaklį visai netoli esančiuose Dramos ar Muzikiniame teatruose.

Apsilankę mūsų viešbutyje, būsite nustebinti puikiai suderinta skirtingų laikmečių architektūra, jaukumu kambariuose, ramybe, nuoširdžiu aptarnavimu. Euterpė – lyg namai... Kaip ir graikų mitologijoje minima lyriškos poezijos mūza EUTERPĖ – mes esame atviri visiems, kurie nori maloniai pailsėti, pabūti ramybėje nuo miesto šurmulio.

Viešbučio svečiams siūlome ne tik jaukius bei komfortabilius vienviečius, dviviečius ar liukso klasės kambarius, bet ir kviečiame pasmėgauti skaniais bei sveikais patiekalais puikiame viešbučio restorane ar lauko kiemelyje. Pažadame, kad atvykę būsite maloniai nustebinti, o kartą apsilankę - grįšite čia ir vėl!


RESTORANAS

Viešbučio „Euterpė“ restoranas su savo vidiniu kiemeliu – tai jaukumo ir ramybės pastogė Jums! Pavargote nuo kasdieninių darbų ir įtampos, norite atitrūkti nuo miesto šurmulio, atsipalaiduoti ramioje aplinkoje - maloniai kviečiame pasimėgauti gardžiais ir sveikais patiekalais viešbučio restorane. Čia puikus maisto asortimentas – tai gardžiausi ant grotelių kepti karšti patiekalai, viliojantys ir skanūs desertai, akį traukiantys gaivūs kokteiliai... Išskirtinių patiekalų meniu nustebins net ir pačią didžiausią gurmaną!

Skubantiems, bet norintiems skaniai ir sveikai pavalgyti, kiekvieną darbo dieną nuo 11 iki 16 val. restorane ir vidiniame kiemelyje siūlome Dienos pietus!

Įvairioms progoms rengiame banketus, furšetus, išvažiuojamuosius furšetus ar banketus. Džiaugiamės galėdami prisidėti prie Jūsų švenčių ar ypatingų progų!

Profesionalus aptarnavimas, gardūs patiekalai, maloni aplinka čia Jums padės atgauti jėgas ir puikią nuotaiką.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Kitos šventimo vietos
Restorane, kavinėje

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!