Maitinimas

Apie mus

Užeigos "Kolegos" dvi, Ukmergėje abieju darbo principas tas pats – labai greiti pietūs ( per 4 min) orentuojamės į naminį maistą, tai yra tai ką kiek vienas gaminasi namuose, vyrauja lietuviški tradiciniai patiekalai.

Cepelinai, esam profesionalai gaminant šį patiekalą, cepelinus gaminam bent 8 skirtingu rūšių, jų paskanauti atvažiuoja net iš Vilniaus, atsiveža užsieniečius, gaminam bene skaniausius cepelinus Europoje. Esam Išskirtiniai nes porcijos labai didelės, visada visada šviežias maistas, visus produktus gaunam ryte praktiškai nieko nepasiliekam rytojui, jokio šildyto maisto, kokybė kokybė ir tik kokybė.

Žaliavos išskirtinai Lietuvos gamintojo su nedidelėm išimtim pvz – lašiša, prieskoniai

Mūsų klientai labiausiai giria tai, kad patiekalus gauna akimirksniu ir nepaprastai gerą skonį, atsirinkom virėjas ir dabar turim išskirtinai skanius patiekalus, kartą paragavęs visada sugrįžta, porcijų dydis pirmą kartą atėjusius lengvai šokiruoja bet kai kaina nedidelė tai kodėl gi nepasimėgauti maistu :)

Visada rasite šviežią maistą, gerą nuotaiką, jauną puikų kolektyvą, švarą, dėmesį ir GALIMYBĘ MĖGAUTIS MAISTU.

Meniu keičiasi kas diena, 15 antrų patiekalų ir 3 – 4 sriubos, visada meniu būna 2 – 3 patiekalai egzotiniai – šerniena, strutiena, arkliena vis ką nors sugalvojam įdomaus. Idėjas siūlo patys klientai, bei mūsų puikios maisto gamintojos. Daug idėjų ateina iš vadovo (savininko) kuriam maisto gamyba didžiausias gyvenimo pašaukimas.

Kiek vienoje užeigoje vienu metu gali valgyti - šaltuoju periodu po 60 klientų, vasara apie 100 vienu metu, reikalui esant turim sale 50 vietų, panaudojam ir ją.

Pobūviai
Kiek vienas pobūvis ar tai gedulingi pietūs ar linksmas vakarėlis prasideda nuo nuoširdaus pokalbio su užsakovu, kruopščiai suderinam menių ir niekada nesakom – ne to negalim, gaminam viską ko tik pageidauja klientas. Nes 14 profesionalų komanda pasiruošus ir techniškai ir morališkai sukurti mažą stebuklą. Vėliau prieš pat pobūvį dizainerė puošia salę pagal aptartą planą net jei tai nėra užsakyta, gedulingi pietūs - 10 žmonių yra ruošiami taip pat atsakingai kaip ir Mero inauguracijos iškilmės. Kas pabandė liko sužavėti – svarbiausias akcentas - išskirtinis skonis ir bene mažiausia kaina regione.
Mūsų patalpose, Pašilės 10 - dvi salės 40 ir 50 , Žiedo 1, viena salė 50 žmonių. Kliento patalpose, svečių skaičius praktiškai neribotas, esam maitinę apie 350 žmonių vienu metu.
Visada pasirūpinam viskuo, absoliučiai viskuo ko tik reikia puikiai šventei.
Aikštelės prie užeigų apie 20-30 vietų
P.S. turim "5 puodelių" įvertinimą

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Kitos šventimo vietos
Renginių salės nuoma
Restorane, kavinėje

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Simona 2016 Gruod. 5
labai puikus maistas, viska darot labai teisingai. Linkėjimai iš Kauno