Nakvynė ir pirtis prie Skaisčio ežero 2-4 svečiams!

Varnikų km., 21142, Vilniaus aps. 4 km iki Trakų

Apie mus

Apie mus
• „Medaus pirtelė“ pritaikyta 2-4 svečių nakvynei, taigi ji geriausiai tinka poroms, šeimoms su vaikais arba 4 žmonių mini kompanijai.
• Esate laukiami „Medaus pirtelėje“ ištisus metus, nes čia jauku ir gražu visais metų laikais.
• Į „Medaus pirtelę“ kviečiame atvažiuoti ir vienai dienai.
• „Medaus pirtelės“ pavadinimas atsirado ne atsitiktinai. Medus nuo seno vertinamas, kaip vaistas nuo šimto ligų, jis vartojamas tiek arbatai saldinti, tiek ir kūno odai atgaivinti pirtyje. Medaus kaukė suteikia odai nenusakomo švelnumo, pamaitina ją ir sustangrina. Jums rūpintis medumi nereikės, visi svečiai ras indelį medaus!
• Nors „Medaus pirtelė“ yra nuošalioje vietoje šalia Trakų, o pilis tėra tik „už kampo“, bet ji yra visai netoli civilizacijos - nuo Vilniaus važiuosite ne ilgiau nei 20 min.

Verta pamatyti
„Medaus pirtelę“ rasite Skaisčio ežero pakrantėje, Trakų istoriniame nacionaliniame parke, Varnikų kaime. Čia pamatysite stūksantį Varnikų piliakalnį, aptikta V–VI a. senovės gyvenvietė. Netoli šio kaimo yra Varnikų botaninis zoologinis draustinis, pelkynas, pažintinis mokomasis pėsčiųjų takas Varnikų miške. Kelionė į Varnikų botaninį zoologinį draustinį – puiki galimybė pabūti žmogaus rankų nepaliestoje gamtos apsuptyje.

Atstumas nuo „Medaus pirtelės“ iki:
Skaisčio ežero – 20 žingsnių;
Trakų – 1,5 km;
Vilniaus ribos – 16 km;
Vilniaus aerouosto – 25 km;
Kauno aerouosto – 85 km;
Vilniaus geležinkelio ir autobusų stoties– 25 km;
Trakų geležinkelio ir autobusų stoties – 4 km.

PAPILDOMOS PASLAUGOS:

PIRTIS. Svečiams pirties iškūrenimas – 15 €! Laikas neribojamas!

ATSIPALAIDAVIMO PROCEDŪROS mūsų svečiams! Esame tik 16 km nuo Vilniaus ir pasiūlysime Jums puikią gamtą, jaukią nakvynę, pirtį su medaus aliejais, antpilais ir šveitikliais. Vėliau galėsite rinktis labiausiai tinkantį atsipalaidavimo būdą: energetinį MERIDIANŲ atblokavimą, REIKI seansą, energetinę STUBURO KOREKCIJĄ ir kt. Atliekame energetinį žmonių suderinamumą – tai atsakys į klausimą, ar tinkate vienas kitam! Kaina – 35-70 €!
Procedūras būtina užsisakyti, likus 24val. prieš atvykimą. Dėl išsamesnio procedūrų apibūdinimo teiraukitės tel.: +370 (617) 30 845

PAILSĖKITE KELIAS VALANDAS! Iki 5 val. 2 žmonėms – 50 €, o 4 žmonėms – 70 €, 6 žmonėms - 90 €!

DVIRAČIŲ NUOMA!
“Medaus pirtelės” svečiai nuo šiol galės grožėtis supančia gamta, važiuodami dviračiu miške ar prie ežero. Jais galėsite nuvykti į Trakus. Nuomojame du dviračius – moterišką ir vyrišką. Vieno dviračio nuomos kaina - tik 8€!

VALTIES NUOMA!
Svečiams, kurie nuomojasi “Medaus pirtelę” – 10€!

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Pirtis
Sodybos; Dvarai; Vilos
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Pirtis; Sauna; Kubilas

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!