Gongas ir dainuojančių dubenų garsai

Girulių g. 10, 12112, Vilnius

Apie mus

Kvietimas per Gongo ir Šventų Tibeto gydančiųjų dubenų skleidžiamą garsą harmonizuoti sielos stygas, nukaidrinti mintis, atpalaiduoti kūno raumenis ir atjauninti visas organizmo ląsteles pozityviai transformacijai, kartu su gyvai atliekamomis mantromis, bugnų garsais ir kitų sakralių instrumentų įvairove.
Gydomoji gyvo garso spinduliuojanti energija harmonizuoja, plečia sąmonę, gydo, padeda atsinaujinti, išsivalyti, įaudžia džiaugsmo spindesį, atviraširdį švelnumą, dieviško ryšio malonę – tai naujas skrydis, neaprėpiama sielą virpinanti vidinė kelionė .

Senovinių instrumentų, tokių kaip gongas ar dainuojančių dubenų garsai, sukuria garsus ir virpesius, kurie veikdami aukštesnio lygio dažnume transformuoja ir keičia žemesnes vibracijas, kurios yra siejamos su sąstingiu, pasitikėjimą mažinančiomis mintimis, negatyviomis emocijomisir būsenomis (baimės, pyktis, nerimas, neviltis, stresas) prasta sveikata, nemiga, depresija. Garso terapija dar gilioje senovėje buvo naudojama kaip gydanti ir raminanti priemonė, skatinanti atsipalaidavimą ir vidinę harmoniją.

Apie teigiamas poveikį :
Su stebuklinga pagalba, tokia, kaip gydomoji skambančių garsų vibracija, kuri harmonizuoja, persmelkia kūną, kiekvieną ląstelę, minčių bei jausmų pasaulį, energinę žmogaus sistemą ; apvalydama, suaktyvindama, sustiprindama, gydydama ir padėdama atsinaujinti skatina kūno dalių bei organų regeneraciją. Garsas ir muzika yra galingas instrumentas girdimas ne tik ausimis, bet ir kiekviena kūno ląstele, kuris subalansuoja kūno ir dvasios pojūčius, mažina depresiją, pyktį, atskirties ir vienišumo jausmus, įvairias baimes, gerina cirkuliaciją ir stimuliuoja liaukų sistemas, bei generuoja nervų sistemą, atstato psichinę ir emocinę pusiausvyrą, sustiprina organizmo imunitetą. Neišmatuojamai teigiama galimybė apsivalyti - paleisti visa kas ligota, nereikalinga pasenusius įsitikinimus ar prisirišimus. Vidinė transformacija suteikia impulsą naujam sąmoningumo atvėrimui, atjaunėjimui - regeneracijai , o su pakeistusią nuostata automatiškai keičiasi energijos dažnis.
Apie naudą ;
Suaugusio žmogaus organizme yra apie 70 % vandens, iš jo: kraujyje—90%, raumenyse—75%, kauluose—28%. Vanduo turi įtakos visiems žmogaus organizmo gyvybiniams procesams. Iš Sakralios vibracijos įvairovės garsai pasklinda po visą mūsų kūną, o vanduo, stiprus vibracijos laidininkas, jis turi potencialą aktyvuoti ląstelės vibraciją ir išsidėstyti kūno molekules tam tikra darnia tvarka. Tad jeigu yra pažeistas vienas ar kitas kūno gyvybinis organas garso virpesių sužadintas rezonuoja ir susiderina i organizmo savaiminį gyjimą. Garsų harmonizuojantys virpesiai, priverčiantys mūsų kūno ląsteles vibruoti faktiškai pastūmėją į tai, kad organizmas pats save gydytu.
Mūsų organizmą galima palyginti su orkestru, kur kiekvienas instrumentas turi atlikti savo partija, bet būti harmonijoje su kitais instrumentais. Gongo bei gydančiųjų tibeto dubenų ir skambančio balso garso vibracijos dėka natūraliai naudojama kaip priemonė įeiti į pusiausvyra su supančia aplinka, pakelti savo fizinio kūno žemų vibracijų dažnį, atsipalaiduoti, pažadinti kūrybines jėgas ir susigrąžinti gerą nuotaiką, o svarbiausia - vidinę harmoniją bei laimės pojūtį į savo gyvenimą.
Tai greita ir unikali visavertiška reabilitacija: kūnui, protui ir dvasiai.
Visa kas juslėmis matoma ir kas nematoma žmoguje turi savo vibracijas. Šiuolaikinis mokslas ir senovės mistikai sutinka, kad viskas visatoje yra vibracija. Mūsų sveikata ir gyvybingumas irgi yra tiesiogiai susiję ir taip rezonuoja su mūsų kūnu ir protu.
Nėra netgi konflikto su žmogaus įsitikinimais, dvasinėmis praktikomis, gali būti ateistas ar krikščionis. Ir visi puikiausiai jaučiasi, klausydamiesi garsų, kurie yra universalūs, ir atveria dvasios erdves.




Tikslas:
Gongų , Grojančių dubenų virpesio garsas, kuris yra prilyginamas pirmapradžiams visatos garsams bei kitų archajiškų - sakralių instrumentų poveikis skleidžia aukštas vibracijas, kurios persmelkia visas ląsteles – atpalaiduoja įtampas, išjudina užsistovėjusią energiją ir taip įjungia natūralias organizmo regeneracines galias bei išlaisvina kūrybinį potencialą, padeda „paleisti“ užblokuotas emocijas, tad svarbiausias seanso tikslas - organizmo harmonijos sugrąžinimas, kūno bei nervų sistemos atpalaidavimas ir įvedimas į gilios relaksacijos būseną. Nuoširdžiai skambant gyvam garsui išvis yra stebuklas, tai instrumentas susibalansuoti - susiderinti šiuolaikiniame skubančiame pasaulyje gyvenančiam žmogui su įtemptu gyvenimo būdu: sustoti, nusiraminti, pailsėti, įsiklausyti į save, išsivalyti nuo senų kūne sukauptų emocijų ir skatinti savigydos procesus, nes kiekviena neigiama patirtis užsilaiko - užsiblokuoja žmogaus kūno organizme, o tai visų ligų priežastis, todėl labai svarbu ją išlaisvinti ir atstatyti visus kūne tvyrančius disbalansus, kad nebūtų blokuojama gyvybinės energijos tėkmė.

Atrasti tylą garse procesai:
Muzikos terapinių instrumentų ir balso garsų vibracijos gydymo seansas trunka tol, kol visas kūnas prisipildo visų tonacijų bei skambesių ir per energetinius virpesius susiliedami su žmogaus energijos centrais, užpildo juos trūkstama energija.
Paprastai Garso atpalaiduojamosios sesijos metu gulima ant nugaros ir taip energija, kuri sklinda iš grojančių garsų praeina per visą mūsų nervinę sistemą, atverdama, išlaisvindama ir pakartotinai įkraudama visą protą, kūną ir sielą nauja energija. Garso sesijose naudojamų instrumentų garsai tarsi žaidžia mūsų nematomomis stygomis: keičiasi emocijos, būsenos, atplaukia minčių, vaizdinių. Ir viskas tam, kad pagaliau pasiektumėme galutinį kelionės tašką, kuriame atrandame Tylą..." Jau nuo pirmųjų Dainuojančių dubenų garso dūžių, prasidėjus gydančios garso terapijos sesijai pasineriama į garso ir tylos pasaulį., nes tuo pat metu vibracija padeda pasiekti gilų atsipalaidavimą, atsiveria terpė keitimuisi, tiek dvasiniam, tiek fiziniam lygmenyje randasi galimybė išsilaisvinti nuo savo nuolatinės stebėjimo ir mąstymo būsenos, kurią kontroliuoja protas. Neigiamos emocijos ir chaosas yra sustabdomi, pašalinamas neritmingumas ir vidinis pasipriešinimas, ir mūsų „čia ir dabar“ visumos būvimas vėl išlyginamas ir taip atstatomas vidinis energetinis rezonansas. Garso Terapijos sesijoje Jums nereikės nieko daryti tik leisti Sau „būti“ ir pasileisti į sielos vartus atveriančią kelionę. Atsigulti, nes kūno temperatūra šiek tiek gali kisti, dėl to reikia šiltai apsikloti ir jausti, kaip garsai tirpdo fizinio kūno ribas,, tarsi kūnas ištirptų begalinėje garsų jūroje,,, keliauti su juo arba tiesiog pasinerti gilyn į savo vidinį pasaulį , tai ypatingą kūno ir sielos būseną. Kiekvieno žmogaus patyrimas yra asmeniškai išgyventas labai autentškas, gilus ir nepakartojamas-tiesioginis gyvas esmės išgyvenimas tuo momentu.
Po garsų sesijos protas tampa daug skaidresnis jaučiama vidinė ramybė, laisvė ir harmonija, gerumas, aiškumas, atverta širdies erdvė bei sklindanti šviesa spnduliuojančiose akyse, tartum naujas prabudimas. Garso terapija skraidinanti ir tokia gyliai paliečianti, kad po jos žmogus dažnai pakeičia požiūrį į gyvenimą ir patį save.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Šou pasirodymai

Užimtumo kalendorius - Užimtos dienos

Bal. 2024

Pr An Tr Kt Pn Št Sk
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Geg. 2024

Pr An Tr Kt Pn Št Sk
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!