Viešbutis PERVAŽA

+370 45508118
+370 62024500
hotel@pervaza.lt
www.pervaza.lt
Smėlynės g. 112, LT-35113, Panevėžys

Apie mus

„Pervaža“ - tai ekonominės klasės viešbutis, esantis Panevežyje (pusiaukelėje tarp Vilniaus ir Rygos). Viešbutis „Pervaža“ turi galimybę tenkinti klientų poreikius, siūlydamas įvairių tipų kambarius. Klientams pageidaujant, priimami specialūs proginiai užsakymai. Pagal individualius pageidavimus keičiamas kambarių interjeras, sukuriama romantinė aplinka (Valentino dienai, jaunavedžiams ir įvairioms progoms). Ypatingai lanksčios kainos taikomos didelėms svečių grupėms.
Viešbutyje veikia nemokamas bevielis šviesolaidinis internetas. Didelė ir saugi nemokama mašinų stovėjimo aikštelė. Tame pačiame pastate veikia kavinė, grožio salonas, soliariumas. Pusryčiai klientams patiekiami viešbučio kavinukėje, jiems patogiu laiku. Svečiams pageidaujant, pusryčiai atnešami į kambarį. Viešbutyje klientams leidžiama naudotis jaukiai įrengta virtuvėle, joje esančia įranga ir indais. Viešbutis vienu metu gali priimti iki 75 žmonių. Kaina priklauso nuo daugelio veiksnių, kuriuos aptariame iš anksto ir randame abiems pusėms geriausią variantą.
Viešbučio pastate yra trys konferencijų salės. Pertraukėlių metu vaišiname kava ir saldumynais. Geras viešbutis, tai toks viešbutis, kuriame patogiai jaučiasi verslininkas, romantikas, turistas ir pakeleivis.
Mes pateisinome šį vardą! Su meile sutinkame ir išlydime kiekvieną svečią!
Telefonai rezervacijai: +37045508118, +37062024500
Mūsų adresas:Smėlynės g. 112 Panevežys,Lietuva

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Renginių salės nuoma

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Neringa 2017 Bal. 20
Labai patiko! Maloni aplinka, puikus kolektyvas :)
Eglė 2016 Gruod. 9
Tikrai viskas gerai, o aš abejojau! Atsiprašau, kad mano įsivaizdavimas pranoko lūkesčius!!!!
Daumantas ir AISTĖ 2016 Gruod. 8
ČIŪKAS....VISKAS SUPER!
Birutė ir Gintaras 2016 Lapkr. 23
Mūsų, svarbiausios gyvenime šventės, svečiai nakvojo viešbutyje PERVAŽA.Viską suderinome iš anksto, nes norėjau, kad svečiai gerai pailsėtų.Visada būna nerimas, kad tik pavyktų gauti norimo tipo kambarius ir suderėti gerą kainą.Derybos vyko prie kavos puodelio ir labai nuoširdžiai.Esmė, kad gavome geriau, nei prašėme.Vadovė tikrai žodžio žmogus ir po tokios patirties tikrai nebijodama viešbutį rekomenduosiu kitiems.