VšĮ "TF Magazine"

Šaltkalvių g. 60A-98, LT-02175, Vilnius

Apie mus

Siūlome kokybiškas transporto paslaugas.

Jau keletą metų mūsų kompanija teikia komfortabilių automobilių nuomos paslaugas, išpildydama visus savo klientų pageidavimus. Profesionalūs vairuotojai saugiai ir laiku nuveš Jus į pageidaujamą vietą. Automobiliai saugūs, tvarkingi, laiku atliekama techninė apžiūra. Mūsų automobiliai skirti sutikti svečius, švęsti vestuves ar kitas įspūdingas šventes, taip pat jie skirti klientams, vykstantiems į verslo susitikimus, keliones... Atsižvelgdami į kliento poreikius, galime pasiūlyti įvairias nuolaidas. Kompanija turi teisę teikti numatytas paslaugas ir tam tikslui turi visas būtinas licencijas ir keleivių draudimą.

Profesionalus fotografavimas paslaugos su žurnalo Time & Fashion komanda.

Kokybiškos fotografijos paslaugos: šeimos ir vaikų šventes, nėščiųjų, krikštynas, gimtadienius, asmeninė ir visą ką norite įamžinti. Originali ir stilinga fotosesija su žurnalo TIME & FASHION komanda.
Užfiksuota akimirka, džiugina ne tik prisiminimuose, bet ir pažvelgus į nuotrauką.
Dabar Jums liko įsilieti į fotosesijos procesą, kur pagrindinį vaidmenį atliekate Jūs, ir fotosesija taps malonia Jūsų gyvenimo dalimi. Juk būtent tokiu būdu galima atsiverti, parodyti savo charakterį, o svarbiausia – pažinti save geriau.
Fotosesijos metu profesionalus fotografas pabrėš Jūsų grožį ir atskleis anksčiau Jūsų nepastebėtus privalumus. Jūs gausite ryškias nuotraukas, kuriomis galėsite pasidalinti su tais, ko nebuvo šalia fotosesijos metu, arba, praėjus metams, šios nuotraukos atkurs atmintyje Jūsų gražių dienų akimirkas.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Mikroautobusai, autobusai

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!