Muzikos Meka

+370 698 45047
+370 698 45047
alinagrazu@gmail.com
www.muzikosmeka.lt
Kaunas

Apie mus

Jau daugiau nei 20 m. esame muzikos rinkoje, prodiusuojame grupes ir atlikėjus. Visi kolektyvai, su kuriais mes dirbame - mūsų sukurti, todėl turite galimybę koncertinę programą užsisakyti ir derinti su tais, kas gali pasiūlyti pačią geriausią kainą.
Rūpinamės tokiais vaikų kolektyvais, kaip šou grupe "Saulės vaikai", vaikų grupė "Linksmasis Do", mažučiukų dainininkų grupė "Caca", bei paauglių vokaline grupe "L.Do".

Kitas mūsų jaunimo kolektyvas/grupė "Original Copy" - 3-iojo TV projekto X Faktorius finalistai. Su jais turime paruošę pasaulinių populiariausių koverių programą. Taip pat Kalėdiniam vakarėliui - visą pluoštą populiariausių Kalėdinių dainų. Su jais bet koks vakaras bus nepakartojamas, nes savo energija ir atlikimo kokybe jie gali išjudinti bet kokį klausytoją. Tai daug ir intensyviai koncertuojantis kolektyvas.

Taip pat turime atlikėjos, dainų autorės ir muzikantės Jūratės Miliauskaitės autorinių dainų programą, kartu su gyvo garso grupe. Jei fotografijoje užtušuotum Jūratės Miliauskaitės veidą, ji vis tiek liktų atpažįstama. Nes Jūratės veidas yra jos rankose – gitara. J.Miliauskaitės balso tembrą taip pat būtų sunku sumaišyti su bet kuriuo kitu. Jis įsimintinas. Moteris su gitara, nuo scenos kalbanti širdimi.

Taip pat su Jūrate Miliauskaite esame paruošę pop stiliaus programą, kurioje skamba populiariausios "Sekmadienio" laikų dainos, bei naujausios Jūratės kūrybos dainos.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
DJ
Šou pasirodymai
Profesionalūs atlikėjai, grupės
Renginių vedėjai
Įgarsinimas, apšvietimas
Vaikams skirti pasirodymai
Renginių organizatoriai, planuotojai
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Kursai, būreliai

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!

Asmeninis muzikinis repertuaras