Špečkauskų pirtis

Naujųjų Gintarų g. 20, Kartena, Kretingos raj., 97342, Klaipėdos aps. 16 km iki Kretingos

Apie mus

Jeigu ieškote jaukios pirties smagiam gimtadieniui atšvęsti - puikiai tiks ši Špečkauskų šeimos pirtis Kartenos miestelyje. Atokiau nuo savininkų namų, nusileidus prie tvenkinio laipteliais, medžių paunksmėje stovi jaukus pirties atskiras namas su gana didele terasa, iš kurios laipteliais galima nusileisti tiesiai į tvenkinį arba nušokti nuo specialaus tiltelio. Iš terasos patenkama į 30 kvadratų dydžio banketinę salę, kurioje vienu metu gali švęsti iki 25 žmonių. Vasarą, esant geram orui švęsti galima ir pusiau dengtoje terasoje- puiki proga sėdint prie stalo pasimėgauti ir dailiu tvenkinuko bei gamtos vaizdais. Naktį tvenkinys yra apšviečiamas žibintais - įvertins romatikos mėgėjai.

Kas nemėgsta ilgai užsisėdėti prie stalo -turės puikią progą pasimėgauti pirtimi, išsimaudyti tvenkinyje arba baseine. Baseino dydis 5 x 2.5 metro. Baseino vanduo šildomas 23-25 laipsniai, todėl po pirties paplaukioti turėsite galimybę bet kuriuo sezono metu ir bet kokiu oru.

Šalia pirties pastato yra nemaža aikštelė, kurioje galima žaisti judrius žaidimus ir rengti įvairias rungtynes.
Pageidaujantiems aktyvaus poilsio, yra galimybė pasiplaukioti baidarėmis Minijos upe, o vakare pasikaitinti pirtyje. Mūsų draugai organizuoja turizmą baidarėmis Minijos upe ir pasirūpina transportavimu. Dėl baidarių kreiptis į Astą (Modės Valtys) +37061221930 arba Darių numeriu +37064579020 www.baidarius.lt
Nakvynė
Nakvynei skirtas 2-ras pirties aukštas. I kainą įeina paminkštinti gultai su pagalvėmis. Pageidaujantiems klientams dedame minkštą čiužinį ir apvilktą patalynės komplektą už papildomą 3 EUR mokestį dviem žmonės. Yra 9 dvigulės lovos, reikalui esant galime padėti papildomų čiužinių su patalyne.
Poilsio salė
30 kvadratinių metrų salė talpina iki 25 žmonių. Yra audio aparatūra 5.1 sistema (FM/AM, CD, MP3, USB)
Geram orui esant yra galimybė išnešti stalus į pusiau dengtą terasą. Lietingu metu - gamta ir tvenkinukas matysis per didelį vitrininį langą iš salės.
Salėje rasite virtuvėlės kampelį su plautuve. Pageidaujantiems mikrobangų krosnelės arba šaldytuvo, informuoti iš anksto, kad paruoštume. Galime išsinuomoti stalo indų rinkinį pokyliams. Jei kepsite šašlykus - pavėsinėje yra židinys kepimui. Jei pageidausite galime duoti iešmus.
Maitinimas
.
Kaina
Nuomojant kelias valandas - 15 EUR/val. Naktis pirtyje nuo 19:00 val. iki 12:00 val. - 140 EUR. Galima nuomotis ir ilgesniam laikui, kaina sutartinė. Patalynė, vienai lovai (dviem žmonėms) - 3 EUR.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Pirtis
Sodybos; Dvarai; Vilos
Renginių salės nuoma
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Baidarės, kanojos
Pirtis; Sauna; Kubilas

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!