Sveikatingumo sodyba VILTOMA

+37052325809
+37069840766
sodyba@viltoma.lt
www.viltoma.lt
Kariotiškių kel. 22, Padvariškių k., Trakų r., 25100, Vilniaus aps. 12 km iki Trakų

Apie mus

Sveikatingumo sodyba VILTOMA Trakų rajone ant ežero kranto siūlo estetišką aplinką ir patrauklias paslaugas aktyviam poilsiui, konferencijoms ir renginiams gamtoje. Organizuojame sveikatingumo seminarus, sveikatinimo savaitgalius grupėms. Į šviečiamąją veiklą įtraukiame sveikos gyvensenos (mitybos, judėjimo, dvasinio tobulėjimo), meditacijos, sporto žinovus. Laukiame Jūsų!
Tipinis sveikatingumo savaitgalis 16–23 žmonių grupėms prasideda jaukiu pažintiniu penktadienio vakaru: svečiai apgyvendinami, supažindinami su programa, išbando sodybos pramogas. Šeštadienis – aktyvi ir kupina veiksmo sveikatingumo diena: rytinė mankšta, sveikas suderintas meniu, paskaitos, sportiniai ir dvasinės pusiausvyros atstatymo užsiėmimai, vadovaujant savo sričių specialistams. Sekmadienis – aktyvaus ar ramaus poilsio, laisvalaikio pramogų diena.
Renginiams siūlome konferencijų ir banketų sales (iki 25 žmonių), puikias sąlygas organizuoti pobūvius lauke. Svečiai apgyvendinami 9 dviviečiuose ir triviečiuose kambariuose su patogumais: WC ir dušais, TV, bevieliu internetu. Siūlome maitinimo paslaugas, sezono metu – vietinio ūkio vaisius ir daržoves.
Laisvalaikiu – aktyvios ir atpalaiduojančios pramogos lauke ir viduje, poilsis prie ežero, sveikatos stiprinimas gamtoje, gryname ore. Pagal poreikį – išvykos, maršrutai, ekskursijos, užsakomos papildomos pramogos ir maitinimas.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Sodybos; Dvarai; Vilos
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Baidarės, kanojos
Spa, masažai
Pirtis; Sauna; Kubilas

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!