Sodyba IGNĖ. Lauko, vidaus pramogos, žaidimai vaikams

+37067870006
+37067870006
sodybaigne@gmail.com
sodybaigne.lt
Vienkiemių g. 5, Jaskonių k., Druskininkų sav., LT-66443, Alytaus aps. 4 km iki Druskininkų

Apie mus

Sodyba "Ignė" ir restoranas "Romnesa" ir yra įsikūrę toje pačioje 1,2 ha teritorijoje šalia pušyno ir Ratnyčios upelio, vos 4 km nuo Druskininkų kurorto.
Sodyba IGNĖ - puiki vieta Jūsų poilsiui su šeima ar draugais. Moderniuose sodybos IGNĖ dviviečiuose kambariuose su visais patogumais gali apsistoti iki 65 asmenų. Sodyboje veikia nemokamas Wi-Fi, yra nemokama ir vaizdo kameromis stebima automobilių stovėjimo aikštelė.
Savo svečiams siūlome masažo paslaugas, turime pirtį, kubilą, sūkurinę vonią. Sodyboje įrengtas žaidimų kamabrys su biliardo, stalo futbolo ir oro ritulio stalais. Įrengtas slidžių kambarys su slidinėjimo batų džiovykla ir slidžių serviso stalu.
Šalia esančiame restorane "Romnesa" ne tik patiekiami pusryčiai sodybos svečiams, bet ir organizuojamos įvairios šventės, banketai, mokymai, seminarai. Restorane yra dvi 70 kv. m. ir 130 kv. m. salės, kuriose telpa iki 50 ir 80 asmenų.
Čia pat organizuojamos ir edukacinės programos "Parodomasis šakočio kepimas" ir "Lietuviškų patiekalų gaminimo subtilybės".
Taigi, vienoje vietoje teikiame apgyvendinimo, maitinimo, SPA paslaugas bei organizuojame įvairias pramogas. Taip pat turime pirmąjį ir vienintelį pasaulyje Šakočių muziejų, kur eksponuojamas 3,72 m aukščio šakotis Gineso rekordininkas.
Daugiau informacijos galima rasti interneto svetainėse: www.romnesa.lt/druskininkai bei www.sodybaigne.lt

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Pirtis
Sodybos; Dvarai; Vilos
Renginių salės nuoma
Restorane, kavinėje
Vietos vaikų šventėms
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Dažasvydis; Šaudymas iš lanko ir...
Spa, masažai
Pirtis; Sauna; Kubilas

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Rimantė 2016 Rugs. 15
Viskas tiesiog super! Didelė pramogų įvairovė ir geros kainos. Restorane šventėme jubiliejų - maistas tikrai skanus ir visko užteko. Po šventės nakvojome sodyboje ir taip pat likome labai patenkinti. Sodybą "Ignė" labiau pavadinčiau mini viešbučiu. Viskas nauja, švaru, įrengta kukliai, tačiau labai jaukiai ir patogiai.
Ačiū visam personalui. Mes būtinai dar grįšime.