Garsas LT - renginių techninis aptarnavimas, organizavimas

8 618 88056
8 618 88056
info@garsas-lt.lt
www.garsas-lt.lt
Varpo g. 25, LT-76298, Šiauliai

Apie mus

UAB „Garsas LT“ vienija ilgametę renginių organizavimo ir techninio aptarnavimo patirtį turinčių specialistų komandą. Tai užtikrina teikiamų paslaugų kokybę.

RENGINIŲ TECHNINIS APTARNAVIMAS
Profesionali techninė įranga ir kvalifikuoti garso ir šviesos režisieriai padės įgyvendinti Jūsų idėjas ir renginyje dalyvaujančių atlikėjų keliamus techninius reikalavimus. Aptarnaujame įvairaus dydžio ir pobūdžio renginius: tiek asmenines nedideles šventes, tiek masinius renginius.

- Garso ir apšvietimo įrangos nuoma
- Garso ir šviesos režisierių paslaugos
- Scenų, pakylų, palapinių nuoma

RENGINIŲ ORGANIZAVIMAS
Bendradarbiaujant su „Garsas LT“ komanda, Jums nereikės rūpintis vietos šventei, maitinimo tiekėjo, režisierių, dekoratorių, fotografų, vedėjų, atlikėjų (dainininkų, muzikantų, šokėjų, DJ, šou programų atlikėjų) ir kitų šventės dalyvių paieška ir užsakymu, pasiruošimo renginiui ir paties renginio koordinavimu. Visa tai – mūsų darbas!

- Viešieji masiniai renginiai (miestų šventės, koncertai, festivaliai, mugės, atlikėjų koncertiniai turai, kiti renginiai)
- Įmonių renginiai (atidarymo šventės, veiklos jubiliejiniai renginiai, motyvaciniai renginiai darbuotojams, lojalumo renginiai klientams ir partneriams, konferencijos, vasaros sporto šventės, komandos formavimo renginiai, kūrybiniai vakarėliai, kalėdiniai ir kiti šventiniai renginiai)
- Asmeninės šventės (gimtadieniai, jubiliejai, teminiai vakarėliai, vaikų šventės, kitos šventės)

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Įgarsinimas, apšvietimas

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!