Renginių organizavimas, vestuvių planavimas

+370 683 32 647
+370 683 32 647
info@renginiunamai.lt
renginiunamai.lt

Apie mus

“Renginių Namų“ siela – Vaida šiandien džiaugiasi, kad ne tik 10 metų sukasi renginių organizavime ir per tuos metus suorganizavo per 300 įvairių renginių, nuo mažųjų gimtadienių iki didžiausių vestuvių, bet ir pavyko savo srities profesionalus suburti po vienu „Renginių Namų“ stogu.

Nuolat tobulėjame ir semiamės naujų idėjų keliaudami, besimokydami ar dalyvaudami kituose projektuose. Savo darbus atliekame kruopščiai, atsakingai, punktualiai ir, be abejo, kokybiškai.

Dirbame ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje. Taip pat bendradarbiaujame su įvairiais savo sričių profesionalais: muzikantais, vedėjais, fotografais, dekoratoriais ir kitais. Geriausias mūsų atliktų darbų įvertinimas – patenkinti užsakovai.
Jūsų pasitikėjimas – mūsų įkvėpimo šaltinis.


Planuojate įmonės jubiliejų, šventę darbuotojams ar kasmetinį sąskrydį, norite suburti kolektyvo narius, pasidalinti ir pasidžiaugti darbo rezultatais – „Renginių Namų“ komanda padės Jums tai įgyvendinti. Jūsų šventei surasime renginio vietą, kuri tiktų iš anksto suderintai temai, sukursime scenarijų, pasirūpinsime muzikantais, vedėjais, renginio garsu, suderinsime vakaro gardumynų valgiaraštį, išrinksime gražiausias gėlių puokštes bei dekoracijas.
Įgyvendinsime visus vadovybės lūkesčius, pradžiuginsime kiekvieną kolektyvo narį, pasistengsime, jog sukurta šventė būtų investicija į tolimesnius įmonės tikslus bei iššūkius.

Norite sustiprinti santykius su esamais klientais ar ieškote naujų potencialų užsakovų? Norite suorganizuoti renginį ir ieškote pagalbos? Kreipkitės į „Renginių Namus“!
Organizuojame renginius nuo produktų ar paslaugų pristatymų, objektų atidarymo, parodų, konferencijų, seminarų iki iškilmingų priėmimų ar jubiliejų.
Pasiekime Jūsų trokštamų rezultatų kartu!

"Renginių Namai“ – Jūsų patikimas partneris bei patarėjas, organizuojant įvairiaus pobūdžio konferencijas, kontaktų muges ar seminarus.
Mes pasirūpinsime visomis konferencijų organizavimo detalėmis: biudžeto sudarymu, tinkamiausios vietos paieška, dalyvių registracija, apgyvendinimu, maitinimu, transportu, koordinavimu renginio metu.

Norite kažko ypatingo, naujo ir dar nematyto? Pabodo paprasti vaišių stalai ir tradiciniai sveikinimai?
„Renginių Namų“ kūrybos komanda sukurs Jums nepamirštą šventę, pilną jaudinančių emocijų bei originalių sprendimų. Ar tai būtų mažytės krikštynos, ar jubiliejus dideliame draugų rate, mes visada Jums padėsime: nuo šventės idėjos sukūrimo iki svečių išlydėjimo.
Palikite visus rūpesčius mums, kad Jums beliktų tik smagiai praleisti laiką!
Norite konsultacijos ar tiesiog ieškote patarimo – kreipkitės į mus. Mielai Jums patarsime.

Artėja Jūsų vaiko pirmasis gimtadienis? O gal Jūsų laukia solidus jubiliejus? Patikėkite visus rūpesčius „Renginių Namų“ komandai!
Kuriame spalvingus teminius vaikų gimtadienius, organizuosime mažųjų užimtumą ir pramogas.
Mūsų komanda pasirūpins visomis artėjančios šventės detalėmis: renginio idėja, vietos paieška, individualia programa, šventės koordinavimu bei svečių išlydėjimu.
Įgyvendinsime visus Jūsų norus ir lūkesčius, kad ta diena Jums būtų nepamirštama ir stebuklinga.

Nesvarbu, kur nuspręstumėte švęsti savo meilės dieną: pajūrio kopose ar sename svirne, miškų paunksnėje, o gal senove dvelkiančiame dvare, būryje draugų ar tik svajodami dviese... Mes esame tam, kad įgyvendintumėme visas svajones!
Mėgaukitės šia diena, o visus darbus ir rūpesčius palikite „Renginių Namams“. Profesionali mūsų komanda pasirūpins visomis šventės detalėmis: kvietimais, šventės vietos paieška, fotografais, vedėjais, atlikėjais, muzikantais, transportu, pramogomis, dekoravimu, maitinimu, apgyvendinimu bei visomis Jums svarbiomis smulkmenomis. Mūsų patirtis, žinios bei gebėjimai leis sukurti įsimintiną ir jaudinantį patyrimą Jūsų santuokos dieną.
Jūsų svajonių įgyvendinimas – mūsų įkvėpimo šaltinis. Pabūkime Jūsų svajonėje kartu!

Vestuvių dieną visos gražiausios šventės smulkmenos kuriamos tik Jums ir tik dėl Jūsų – būtent jose atsispindi jaunavedžių gyvenimo būdas, asmeninės savybės bei svajonės.
„Renginių Namų" dekoravimo komanda pasirūpins visomis vestuvių šventės detalėmis: parinksime gražiausius gėlių žiedus, įkursime jaukias foto erdves, sukursime stilizuotus skanėstų kampelius, išpildysime šventės aplinką Jūsų pageidaujama spalvų gama.
Subtilumas, elegancija, originalūs sprendimai – tai mūsų kūrybiškumo išraiška.

Norėtumėte meilės priesaiką vienas kitam ištarti medžių apsuptyje, ošiant jūrai, rugių lauke, ant aukščiausio kalno ar miesto dangoraižio – išvykstamoji ceremonija kaip tik Jums.
„Renginių Namų“ komanda padės atrasti tokią vietą. Sukursime šventės scenarijų, pasirūpinsime arka, pavėsine ar kupolu, vietos dekoravimu, gyvų muzikinių arfos, saksofono, smuiko, gitaros, violončelės, fleitos garsų skambesiais, skanėstų kampeliais, ceremonijos vedėju ar koordinatoriumi.

„Renginių Namų“ komanda teikia įvairiausias pavienes paslaugas bei konsultacijas Jūsų vestuvių šventei. Ieškote žirgo fotosesijai, jaukaus restoranėlio Italijos kalnuose, norite senovinio automobilio su vairuotoju, o gal žirgų traukiamos karietos, organizuojate vestuvinę popietę ar norite dviese išvykti ir surengti povestuvinį vakarą draugams – kreipkitės į „Renginių Namus“.
Įgyvendinsime visus Jūsų norus!

Dekoracijų nuoma Jūsų įsimintinai progai – susikurkite savo svajonių šventę!
Neleiskite pinigų pirkdami dekoracijas, kurių Jums prireiks tik vieną kartą, pasinaudokite mūsų siūloma paslauga – šventinių dekoracijų nuoma.
Mes siūlome Jums didelį šventinių dekoracijų pasirinkimą: nuomojame stalo papuošimus, indus, vestuvių ir kitų švenčių įvairių stilių atributiką – nuo klasikos iki moderno, nuo vintažo iki prabangos, nuo formalumo iki žaismingumo.
Jūsų šventės diena turi būti tobula, unikali, įsimintina ir be streso, tad rūpesčius patikėkite mums.
Jūsų pasitikėjimas – mūsų įkvėpimo šaltinis!

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Dekoracijos; Dekoravimas
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Renginių organizatoriai, planuotojai

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!