Ugnies šou neišdildomiems įspūdžiams

Apie mus

Pabodo fejerverkai vainikuojantys kiekvieną šventę ir norėtųsi kažko neįprasto, dar nepatirto ir nematyto? Padovanokite nuostabų ugnies, šviesų ir pirotechnikos šou savo ar artimųjų šventėms - jubiliejams, vestuvėms, įmonės ar privatiems vakarėliams klube bei gamtoje. Esame draugiškas ir novatoriškas, jau 7 metus sekmingai veiklą vykdantis kolektyvas. Esame iš Klaipėdos ir dažniausiai šildome šventes Žemaitijoje, bet Jūsų norai mums svarbiausi, todėl keliaujame ir po visą Lietuvą. Savo programas nuolatos tobuliname, keičiame, įvedame naujų elementų ir dedame visas pastangas, jog kiekvienais metais vis labiau Jus nustebintume :)

Mūsų siūlomos programos įkūnija ugnies stichiją derindamos eksperimentinę rytietiškų motyvų muziką su neįprastomis atlikėjų galimybėmis - drąsa, lankstumu, teatraline ekspresija bei, beabejo, didžiule meile ir atsidavimu ugniai.
Didelė įrankių gausa ir pirotechniniai sprendimai leis Jums išsirinkti unikalią programą, kuri papuoš Jūsų šventę ir paliks Jums ir Jūsų svečiams ilgai atmintyje išliekantį įspūdį.
Be jau tradiciniai tapusių pasirodymų galime paruošti ir išskirtinę programą pagal Jūsų pageidavimus - su norimu atlikėjų skaičiumi, trukme bei Jūsų pasirinkta muzika, taip pat atliekame ir LED šviesų ir bedūmės ugnies pasirodymus tinkančius atlikti uždarose patalpose.

Tradicinis ugnies šou
Tradicinis ir elegantiškas ugnies šou, kurio metu naudojami įvairūs ugnies pažabojimo įrankiai - grandinės, virvės, lazdos, veduoklės, fakelai bei daugelis kitų. Kuriami įspūdingi ugnies paveikslai, ugnies kamuoliai. Visą šou vainikuoja žiežirbų lietus.

Papildomos paslaugos
Pirotechnikos rinkiniai, ugnies aukurai, svajonių ceremonija, degantys simboliai - visa, kas dar labiau papuoš Jūsų šventę.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Šou pasirodymai

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Vaida 2016 Bir. 16
Nuostabūs atlikėjai , paliko neišdildomą įspūdį- rekomenduojam :) (SĖKMĖS JUMS)