Vestuviniai Žiedai gamintojo kainomis

Apie mus

Rankų darbo vestuviniai žiedai gamintojo kainomis nuo klasikinių iki šiuolaikinių prabangių su sertifikuotais deimantais. Ypatingą dėmesį skiriame gaminių kokybei: nuolat tobuliname gamybos technologijas, turim atidirbtas rankeles, viskas tam, kad klientai džiaugtūsi mūsų darbų kokybe. O ir kainos pas mus yra "iš pirmų rankų" (neįskaičiuota parduotuvės išlaikymo kaštai :)). Šiuo metu vestuvinių žiedų pora kainuoja tik nuo 200 eur už abu arba tik nuo 29 eur/gr.

Galite laisvai rinktis norimas aukso spalvas, prabas, sintetinius arba natūralius sertifikuotus deimantus. Visas mūsų prekes su kainomis ir pilnais aprašymais rasite mūsų e-parduotuvėje www.juvelyrikainternetu.lt. Neišsirinkus iš esamų pavyzdžių, galime pagaminti unikalius pagal Jūsų pageidavimus ar atsiūstas nuotraukas.

O tiems, kas tik ruošiasi šiam lemtingui žingsniui siūlome taip pat mūsų gaminamus sužadėtuvių žiedus.

Užsisakykite neišeidami iš namų internetu www.juvelyrikainternetu.lt. Gaminiai prabuoti, deimantai sertifikuoti, suteikiama net 10 m garantija, išrašomi pardavimo dokumentai. Viskas kaip saloninėse tradicinėse aukšto lygio parduotuvėse tik pas mus daug pigiau.

Nemokamas prekių pristatymas saugiai tiesiai į rankas bet kuriuo adresu Lietuvoje. Už papildomą mokestį pristatysime ir į užsienį.

Pas mus galite pirkti ir išsimokėtinai.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Papuošalai; Juvelyrika

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!