Laisvalaikio namai - NAUTILUS

Savanoriu pr. 124, 44148, Kaunas

Apie mus

NAUTILUS laisvalaikio namai, jau daugiau nei 10 metų savo klientams siūlo renginių, laisvalaikio pramogų bei maitinimo paslaugas. Sukaupta ilgametė patirtis suteikia galimybę savo klientams pristatyti aukščiausio lygio paslaugas, kas nepaprastai svarbu ne tik JUMS, bet ir mums, kaip laisvalaikio profesionalams.
Mūsų komanda, tai jaunos, talentingos ir energingos asmenybės. Mūsų vedėjai, muzikantai, Dj’ai, garsistai, apšvietėjai, renginių organizatoriai dirba iš vien, sukurdami neišblėstančius prisiminimus Jūsų šventei.
Renginių organizavimas

Salės nuoma – pagal poreikius, talpinanti žmonių net iki 1 000 žmonių;

Asmeninių švenčių organizavimas – laisvalaikio namų komanda gali pasiripūnti Jūsų švente: gimtadieniu, vestuvėmis, krikštynomis, naujametiniu renginiu, akademinėmis šventėmis, įmonių vakarėliu (banketai, furšetai), konferencijomis ar seminarais ir kitais Jums svarbiais renginiais;

Viešųjų renginių organizavimas – suteikiame galimybę savo laisvalaikį paskirti kokybiškiems renginiams: spektaklių, atlikėjų ir grupių pasirodymai, akustiniai koncertai, albumų pristatymai, teatralizuoti šou, degustacijos, prekių ir paslaugų pristatymai bei kiti originalūs renginiai.

Maitinimo paslaugos
Mūsų maitinimo paslaugos, skirtos norintiems kitokios šventės, todėl priotitetus skiriame sveikam ir skaniam maistui. Iš plataus asortimento meniu Jūs galėsite išsirinkti puikių virtuvės patiekalų: nuo vieno kąsnio sumuštinukų iki kepto ėriuko. Virtuvės šefas siūlo skanų, sveiką, gurmaniškai paruoštą, aukštos kokybės maistą. Prireikus, pristatome į Jūsų pasirinktą vietą.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Kitos šventimo vietos
Renginių salės nuoma
Vietos vaikų šventėms

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!