Nemuno vingis - vestuvių muzikantai

+370 319 56173
+370 612 15437
romaskuncevicius38@gmai.com
nemunovingis.webs.com
Prienų raj. Balbieriškis, 4352, Kauno aps. 16 km iki Prienų

Apie mus

Gyva muzika,gera nuotaika,vakaro pravedimas,su muzikantu Romu,ir kompanija,arba tik su Romu,pagal poreikius.Musų dainas išgirsite yotube nemunovingisromas.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Vestuvių muzikantai

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Evelina 2015 Vas 20
Romukai,labai dėkojam už puikų vestuvinį vakarą ir visą pašėlusią naktį:)Muzikantas tikrai puikus, labai linksmas,nuoširdus, draugiškas ir labai savas.Gražios dainos ir nuostabus atlikimas.Visi svečiai liko patenkinti. Prisišokom net batukai kai kam plyšo:)Ačiū už puikią nuotaiką, vakaro repertuarą ir už tai, kad visuomet esate pats nuostabiausias, šauniausias balsingiausias mūsų mylimas muzikantas.
in a 2015 Vas 18
Ačiū!!!
Mūsų telefonai netyla. Vis tebesiklausom pagyrų ir padėkų už nuostabiai praleistą vakarą - jubiliejų. Mus tikina – tai buvo nepakartojama, gražu, tai nuostabu. Tai nuopelnas Jūsų – Romai. Ačiū likimui, kad padėjote susitikti su puikiais žmonėmis. Pats nuoširdžiausias AČIŪ Jums Romai už Jūsų paprastumą, nuoširdumą ir be abejo – už profesionalumą, gebėjimą pralinksminti ir patį mažiausią ir patį vyriausią, už sugebėjimą suburti visus mus į vieną šeimą, už puikią visų nuotaiką. Ačiū už gerus žodžius, už nuostabią muziką, už gražias dainas. Jūs esate pats nuostabiausias!!! Tikiu – mes ir mūsų draugai ilgai nepamiršime tos šventės, kurią sukūrėte ir padovanojote Jūs, Romai. Ačiū, kad esate.
Kęstutis 2015 Saus. 28
Nieko dvasingesnio nei širdingesnio už gražią muziką nėra.Tad, jei žmogus turi šį talentą muzikai malonu jį klausyti. Mielas p.Romai, dėkoju Jums už nuostabų vakarą, kurį prisiminsime ilgai, ilgai... ir ne tik mūsų visas kolektyvas, bet ir kiti dalyvavę mūsų kviestiniai svečiai.Jūs esate nuostabus, šiltas ir labai gražiai dainuojantis žmogus.Dar kartą širdingai dėkojame, Jums p.Romai
Muzikantų paslaugos 2015 Saus. 28
Dėkoju,kad pakvietėt į savo kolektyvo šventę,ir malonu kad patiko mano dainuojamos dainos,tai geriausia dovana muzikantui,geri šilti atsiliepimai.........iki naujų susitikimų.

Asmeninis muzikinis repertuaras